content

18 Nis

Yöneticimiz ve Biz Dergisinin Yeni Sayısı

Dergilerimiz var önemlilik taşıyor. Dergilerimiz var, yayınlandıkları günlerden itibaren yok olup, silinip gidiyorlar.

İstanbul’da aylık yayınlanan, Yöneticimiz ve Biz Dergisi, Nazilli çıkışlı ve gazeteci kökenli olan Muharrem Ersal tarafından okurlarıyla, sanat ve edebiyatseverlerle buluşturuluyor.

Yöneticimiz ve Biz Dergisi, toplum yaşam kültürünün yansıtılmasıyla ilgili önemli yayınların da yer aldığı, kültürel ağırlıklı bir dergi olarak bizimle selamlaşıyor.

 

Dergi kimliğinde; Av.Yadigar Kaya Ersal, Av. Gülember Yavuz, Hülya Ayvalıoğlu, Muhsin Durucan, Perihan Eryıldız, Reşmi İsmailoğlu, İlhami Met gibi isim ve imzalar yer alıyor.

 

Yöneticimiz ve Biz Dergisinin 6. sayısında imzaları bulunanların sıralanışı şöyle: Yadigar Kaya Ersal, Gülümber Yavuz, Muharrem Ersal, Güler Yılmaz, Abdülkadir Güler, Muhsin Durucan, Sabit İnce, Mehmet Nacar, Filiz Çimen, Berrin Fırat, Bahattin Albayrak, Alev Yavuz, Emine Çerçi, Ayşegül Atalay, Emine Taştepe,… Çocuklarla ilgili anlatımlar, yöneticilerle, yönetimle ilgili önemli araştırmalar, sunumlar.

 

Muharrem Ersal başyazısının bir yerinde: “Yeni yayın dönemimizde siz değerli okurlarımız ile her biri kendi iş branşlarında uzman olan sektör temsilcileri ve reklam veren dostlarımızdan, eli kalem tutan, sektörün dert ve sıkıntılarını duyurmak, okurlarımızla paylaşmak isteyen herkesin yazılarını bekliyoruz” diyor.

 

Derginin 12. sayfasında yer alan Abdülkadir Güler dostumun, “İsa Kayacan Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmelidir” başlıklı yazısındaki görüşleri için teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Yöneticimiz ve Biz Dergisinin adresi:

Rıhtım Cad. Uzunhafız Sk. No:2 K.1 D.6 Karaköy-İstanbul Tlf:0216 349 25 34

Derginin elimdeki sayısının bana fazla miktarda gönderilmesi düşüncesinden dolayı, sayın Muherrem Ersal’a teşekkürlerimi, sevgi ve saygılarımı, başarılarının devamı dileklerimi sunuyorum efendim.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank