content

20 Mar

Çanakkale Zaferini Anma Ve Şehitler Günü Mesajı

Güzel ülkemizin bağımsızlığı uğruna şehit olmuş binlerce vatan evladının sayesinde bu günleri yaşayabiliyoruz.

Şehitlerimizin uğruna can verdikleri vatan toprakları; bugün küresel gücün emrindeki

çetelerin ihanetleri ile karşı karşıyadır.

Türk Mileti’nin esarete düşmemek için varolma savaşını verdiği 1908-1922 yılları arasında 8 cephede süren savaşlar arasında Çanakkale savaşları önemli bir dönüm noktasıdır.

Düşmanla işbirliği yapanlar, ihanetlerini sergilerken, başarılı olamamışlardır.
Çanakkale zaferinden iki yıl sonra düşman kuvvetleri başkent İstanbul başta olmak üzere bütün vatan topraklarını işgal etmiştir.

Ancak 1915 Çanakkale zaferler ruhu; kısa sürede bütün vatan sathında dalgalar halinde yeni bir uyanışın silkinişsin dirilişin işareti olmuştur.

Çanakkale zaferini kutlarken; dünün ve bugünün gerçeklerini hatırlamak, gerekir.
Cumhuriyet Türkiye’sinde; sinsice zehir kusanlar bugün etkili ve yetkili duruma gelmişlerdir.
Düşmanla işbirliği yapanların torunları; Türk devletinin dışta saygınlığını yıkarken, içte devlet-millet bütünlüğünü bozan uygulamalara yönelmişlerdir.
Çanakkale Zaferini kazananların torunları; kirli oyunlarla, düzmece planlarla tutsak edilerek, etkisizleştirilerek, itibarsızlaştırılarak susturulmak istenmiştir.
Oynanan bu oyunun hala farkında olmayanlar, seyirci kalmaya devam edenler; vicdanlarda mahkum olarak tarihin kirli sayfalarında yerlerini alacaklarıdır.

Bugün;
Türk Milleti; tehdit altındadır
Türk Vatanı; etnik aidiyetle parçalanmak istenmektedir.
Türk Milleti’nin milli ve manevi değerleri hırpalanmıştır.
Türk Milleti’nin milli günleri anlamsızlaştırılmıştır.
Türk Milleti’nin manevi değerleri istismar aracı kılınmıştır.
Türk Devleti; Türk Milleti'nin devleti olmaktan çıkarılmak için sinsi oyunlarla tuzağa düşürülmüştür.

Akıl, bilim ve din uyumu ile huzur ve güven içinde yaşayan Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğini sağlayan ortak doku; çağdığı Arapçı din anlayışı ile parçalanmak istenmektedir.

Türk Milleti'ne, Türk Devleti'ne, Türk Vatanı'na ihanet edenlerin torunları; bugün din örtüsü altında kinlerini kusmaktadırlar.

Hangi ihanet oyunu oynanırsa oynansın; şehitlerin torunları olarak Türk Milleti’nin duyarlı her bireyi, tarihi kimliğine uygun olarak vatan, millet devlet için aynı duygu düşünce ve inançtadır.

Milli ve Manevi değerlerle donanmış vatan evlatları; dimdik hazırdır. İç ve dış ihanet şebekelerinin her türlü çirkin oyunlarına karşı bugünü ve yarınları güvenli kılmak için aynı bilinçtedir.

18 Mart Çanakkale zaferimizin yıl dönümü ve Şehitler Günü’nde; bayrağı, görevi ve kutsal bildiği vatanı uğruna korkusuzca canlarını veren aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, Başkumandan vekili Enver Paşayı, Kolordu kumandanı Esat Paşayı, Tümen Komutanı Yarbay Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.
Nurullah AYDIN
18 Mart 2017 ANKARA

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank