content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

18 Nis

Kutlu Doğum Haftası Hat Sergisi

İki Cihan, dünyaya ışık saçan güneş gibi doğan Yüce Peygamberimizin kutsal, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen Ateş oğlunun önemli SergisiTürkiye ve Dünyada Eşi olmayan Türkiye’nin başkent Ankara’da kalabalık bir düzeyde Eşsiz bir Hat Sergisi açılarak, Değerli kardeşimiz Murat ATEŞ, HÜSN-İ HAT Yansımaları – 5 açılarak değer, untitledüstünlük, hayranlık kazanmıştır.
Sergi Ankara Sanat birçok Severlerle buluşarak çizmiş olduğu hat, Deri Kesme Hat Sanatı Sergisi dernek, Dernekler Federasyonun destekleri, yardımı ile 12.04.2013 tarihinde saat 3.00 Ankara Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda Kutlu Doğum Haftasında özel bir açılış tüm sanat ile yürekleri coşanlarla birlikte gerçekleştirdi.
Sanatçı Murat Ateş başarı ile çalışmalarıyla, konuları anlamlı bir biçimde, iç sanat duygularıyla sergilenerek tüm katılımcılar tarafından övgü, sevgiyle takdir karşılanmıştır.
Bu önemli, değerli Sergiye; Irak Türkmen Cephesi Eski Türkiye Temsilcisi Araştırmacı yazar Sadun KÖPRÜLÜ önemli izlemlerini basına her kese anlatmıştır, bu tür hattın Irak Türklerinde ön sırada olduğunu hatırlatmıştır, ayrıca Oğuz boyları Konfederasyon başkanı, ve İş Adamı Niyazi Çapa, Ankara Sanat Danışmanı / Ressam- Yazar, yetenekli iç duygulu, çalışkan güler yüzlü, her kesi sevgiyle, saygıyla karşılayan Sultan Özateş, Haymana Belediye Başkanı, Adalet Bakanı Yayımlar Dairesi Başkanlığı, Siyasi Parti temsilcileri, basın mensupları, İlçe Başkanları Haymana Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, Ressam Funda Gökçen, Genç Ressam Dernekleri üyeleri, eğitimciler ve çok sayıda sanat severleri katılmıştır.
Bu başarılı sergide Dünyada ve Türkiye de tek sanat olduğu Hüsn-i Hat emeğine kavuşarak örnekleri sargılanmıştır.
Bu kutsal Kutlu Doğum gününde tüm Sanatseverlere hayırlı olsun.
Duygulu Sanatçımız Murat Ateş i ve değerli çapa gösteren eşini kutlarız. Türkiye’mize hayırlı olsun eserlerinden ötürü kutluyoruz.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank