content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

16 Tem

Ben Seni Böyle Özleyim

Tarifi olur mu hiç özlemin onu yaşayanlar daha iyi bilir. Ben tarif ederim diyebiliyorsa biri bil ki onun çaresizliğidir. Özlemeden, hasret çekmeden yaşanan hayatın ne değeri olur ki. Özleyeceksin, hasretini çekeceksin ki onu anlayabilesin, kendini onda görebilesin.

Çok uzaktan gördüğün zaman bile ona doyamıyorsan, yanında olduğunu hayal ederken doyamıyorsan sensizlik başka nasıl anlatılabilir ki. Hasret, özlem nasıl tarif edilebilir ki. Ben seni güzelliğin içinle ya da beni kendine çektiğin için özlemiyorum. İnan bu fani dünyada benim için bunların hiçbir önemi yok.

Bana ben olduğumu öğrettiğin için özlüyorum seni. Ben sana varlığın için de değer vermiyorum, gönlünün hoşluğu için değerlisin bende. Hem güzellik dediğin nedir ki senin, dalından koparılan bir güle benzemez mi. Nasıl ki gül dalından koparıldığı zaman solacaksa, gün gelecek güzellikte kalmayacaktır ama gülün gül olması önemlidir, seninde sen olman önemlidir benim için.

Karşıma ne zaman çıkarsan çık sanki ilk defa görüyormuşum gibi bakarım hep sana, çünkü sen öylesin benim için. İşte sen böyle olabildiğin için özlüyorum ben seni. İnan hep özleyeceğim.

Beni hiç kimse seninle olduğum zamanlardaki kadar mutlu edemez hani, insan suya hasret kalır, içi yanarda sağanak yağmura tutulur ya sonradan ve yüreği serinler ferahlar ya işte onun gibi. Öyle oluyor ki düşündüğüm zaman senden bir tane daha olmadığını, olmayacağını sanıyorum.

Sende bilirsin can, birine nasılsın diye sorulduğunda iyiyim der, gözlerinin içine bakarsın da sen iyi değilsin biliyorum diyecek birine çok ihtiyaç duyarsın ya işte sen benim için osun can yoldaş. Seni nasıl özlemeyim ki.

Bak şunu da iyi biliyorum, gün gelecek benim yerimi başka biri alacak, seni benden daha çok sevecek, gün gelecek unutacaksın da beni bunun hiç önemi yok inan. Yerimi kim alırsa alsın, unutulursam unutulayım umurumda değil ama ben yine özleyeceğim.

Birinin kalbine girmek ya da onu etkilemek maharet değil bence kendini onda görebilmektir. Ben sende kendimi buldum can işte seni yine özleyeceğim. Sen özlenmeye, hasret çekmeye değersin. Şu sözümü tut sende olur mu; her şeyi kendi akışına bırak ne kendine ne de hayata kahretme, bunun bir faydası yok, olmayacakta. Sen sadece biraz daha kendini yıpratmış olacaksın. Bırak seni üzenler düşünsün vicdanları varsa. Hiç yazık etme kendine yaşa hayatını olabildiğince.

Bak Hz.M evlana ne diyor:
”Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..!” Sen gelmesen de yine özleneceksin can bunu bil.

Sana bakarken kurduğum cümleleri bile kontrol edemiyorum çoğu zaman belki hata yapıyorum, belki de içimden gelen hislerim öyle istiyor. Hani yürek bedenden ayrı olmaz ya, galiba onun gibi bir şey buda.
Hatasız kul olmaz elbet. Hoş gör sende hatalarımı, eğer sen benim canımsan bırak ta seni düşlediğim gibi özleyim. Ben seni nasıl istiyorsam öyle özleyim.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank