content

05 Tem

Ankara’dan ‘Sonsöz’ Gazetesi

Gazetelerimizle ilgili değerlendirmelerimiz, bu gazetelerimizin sayfalarındaki gezintilerimizle gördüklerimizin ortaya koyduğu genel tablo üzerindekilerle ilgili sütunumuza aldıklarımız.

Ankara’da 16 büyük sayfayla günlük yayınlanan ve 13 bin 453, 54, 55, 56, 57 ve 13 bin 458 nci sayıları masamda bulunan ‘Sonsöz’ Gazetesinin kimliğine bakıyorum, gördüklerimiz:

 

İmtiyaz Sahibi: Abdi Pehlivan, Yazı İşleri Müdürü: Cafer Külahlıoğlu, İstihbarat Şefi: Ahmet Aydın Köksal, Spor Sorumlusu: Ali Yalçın Ercan, Görsel Yönetmen: Çavuş Işık, İstanbul Temsilcisi: İbrahim Demirci, İzmir Temsilcisi: Ataman Sarıgedik, Karadeniz Temsilcisi: Kemalettin Tangal, Sivas Koyulhisar Temsilcisi: Engin Oruç, Alanya Temsilcisi: Celal Ertuvan. Tlf: 0312 - 312 12 82.

 

Sonsöz Gazetesinin makale yazarları: Mazhar Eylem Şimşek ve İlker Çakan Ahmet Aydın Köksal, Prof. Dr. Mustafa Altıntaş, Mustafa Nevruz Sınacı olarak görülüyor. Bu bisim ve imzalardan bazı cümleler:

1. Anadolu’da ilk siyasi birlik, Hititler zamanında kurulmuştur. Bolu Bizans yönetimindeyken şiddetli bir deprem sonucu tamamen yıkılmıştır (İlker Çakan),

2. Demokrasi kültürünün ve adaletin yerleşik olduğu bir rejimde hukuk, suçlayanın suçu ispat etmesi temeline dayanır (Mazhar Eylem Şimşek)

3. Bir avuç Anadolu insanının bir araya gelerek yapmış olduğu bu hizmet insanlığın halâ ölmediğinin bir göstergesidir (10.Türkçe Olimpiyatları, Ahmet Aydın Köksal)

4. Uğurunda bunca harcama yapılan, olmaz zillete katlanılan, bel bükmelere, boyun kırmalara neden olan Rektörlüğün getirisi nedir? (Prof. Dr. Mustafa Altıntaş)

5. İnsanlarımızın üçte birinin tükettiği rakı, şarap, votka, konyak gibi içkiler.. Mezkür usul, esas ve bazı kriterler bir utanç, zulüm ve yüzkarası değil de nedir? (Mustafa Nevruz Sınacı).

 

Bazı haber başlıkları: OSTİM örnek büyüme gösterdi/ Çöpten çıkan Atatürk posterlerini baş tacı yaptılar/ Ulubat Gölü 2070’te çöl olacak/ Ortadoğu’daki barış ölüm döşeğinde/ Burdur’da tam teşekküllü deprem konteyneri oluşturuldu/ Kuvayi milleye ruhu 93 yaşında.

 

- Türkçe her zaman barışın dili olmuştur/ Niksar’da tarihi hükümet konağı turizme kazandırıldı/ Ulucanlar Cezaevi Müzesi 1 yaşında/ Kapadokya’da turizmciler 2012 turizm sezonunda umduğunu bulamadı.

GÜNÜN SÖZLERİ:

1. Kendin pahasına olduktan sonra, tüm dünyayı kazansan eline ne geçer? (Sokrates)

2. Başarısızlığınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır (Emerson)

3. Mutluluk maddi sevinçlerden ibaret olsaydı, çayıra koşan öküzleri mutlu saymak gerekirdi (Heracletius)

4. Size öyle bir vatan aldım ki; ebediyen sizin olacaktır (Alp Arslan)

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank