content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Ara

WikiLeaks’ın Açıklamaları Ciddi…

WikiLeaks’ın açılımı sürüyor...

Sitesine engel getiriliyor, o, bir başka siteden, kaldığı yerden açıklamalarına devam ediyor!Tehdit ediliyor, o, "daha beterini açıklarım" diyerek tehdide tehditle cevap veriyor ve belgeleri uçuşturmaya devam ediyor.

WikiLeaks her ne kadar ülkeler içerisindeki İKTİDAR-MUHALEFET temsilcilerini bir birine düşürüyor, üst düzey kişilerin birbirleri hakkında kullandıkları argo kelime ve cümleleri yayınlayarak; "... falan kişi şunun hakkında şöyle dedi" diyerek bir nevi YÜZLEŞMELERİNİ sağlıyor, maskelerin arkasındaki yüzleri açıkça ortaya koyuyor ise de, kendi ülkesini de zorda bırakıyor! Amerika'nın SÖZDE DOSTLARI hakkında düşüncelerini de sergiliyor olması, bende bu işin içinde Amerikan yetkililerinin olmadığı izlenimi yaratmaya başladı!

 Önceleri bu bilgi sızdırmanın kendi içlerinden kaynaklandığını söylüyordum amma, uyguladıkları yönteme, özür dilemelere, siteyi kapatmalarına, tehditlere bakıldığında YANILDIĞIMI anlıyorum! Çünkü en zorda kalan AMERİKA oluyor! Onların siyasetinin, beyinlerinin arkasındaki düşüncelerin, oynadıkları ve oynayacakları oyunların gün yüzüne çıkmasından büyük rahatsızlıklar duydukları açık!

Bizim için de ortalık karıştı!

Başbakanın 8 ayrı hesabı olduğunu söylüyor WikiLeaks ve bunların da yurt dışındaki bankalarda olduğunu iddia ediyor! Bu sözlere İNANAN muhalefet bastırıyor "AÇIKLA" diye. "Hesabı yoktur" belgesi istiyor!

İktidar milletvekilleri de tepki göstererek bu iddiayı ilginç sayılacak örneklerle çürütmeye kalkıyorlar! Örneğin; "ana muhalefet liderinin PKK'da kaydı var! Yok diyorsanız gidin PKK'dan kaydı yok belgesi getirin" demekle eş değer bir söylem olduğu yönünde SAVUNMA ile GÜNDEM yaratıyorlar...

Yani Alicengiz oyunları... Ayak oyunları... Onun için diyorum ki "bizim için de ortalık karıştı!" Ki daha karışacak...

Sözün Özü!

Eğer belgeleri Amerikan yetkilileri isteyerek sızdırmış olsaydı, ucu kendilerine neden dokunacak şeyleri de verdi?.. Amerika bu kadar aptal olsaydı süper güç olmazdı! Anlaşılıyor ki belgeler yetkililerin insiyatifi dışında elde edilmiş! Şimdi aralarında Türkiye'nin de olduğu çoğu ülke, Amerika ile olan ilişkilerini yeniden gözden geçirmek zorunda kaldığını söylüyor! Ha söylüyorlar da yapacakları bir şey mi var? Kesinlikle yok! Eski tas, eski hamam ve eski çurun ile yola devam. Hüküm sürdüğü her ülke bir şekilde borçlu! Eli mahkum. Bakınız bizimle İran'ın bile arasını açmış durumda! Ne yapılabiliyor? Hiç bir şey. Kendisiyle birlikte hareket etmemize, YAT - OTUR komutuyla hareket etmemize rağmen Yunanistan meselesi mi halloldu? Kıbrıs meselesi mi? Yoksa İsrail'le mi sorunlar sıfır?

WikiLeaks’ın açıklamaları ciddi. Devam et WikiLeaks, en azından belgeler uçuşsun..

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

1 Kere Cevaplanmış to “WikiLeaks’ın Açıklamaları Ciddi…”

  1. 1
    Ali Rauf YÜRÜR Says:

    ''Eli mahkum. Bakınız bizimle İran’ın bile arasını açmış durumda! Ne yapılabiliyor? Hiç bir şey. Kendisiyle birlikte hareket etmemize, YAT – OTUR komutuyla hareket etmemize rağmen Yunanistan meselesi mi halloldu? Kıbrıs meselesi mi? Yoksa İsrail’le mi sorunlar sıfır?

    WikiLeaks’ın açıklamaları ciddi. Devam et WikiLeaks, en azından belgeler uçuşsun..''

    Cesur yazınızdan dolayı sizi kutluyorum...



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank