content

16 Ağu

TSE’nin Standard Dergisi

Kısa adı TSE olan, Türk Standartları Enstitüsü faaliyetleri itibariyle önemliliğini her geçen gün artıran bir kuruluşumuz.

1990’lı yıllarda, TSE’nin Yayın Komitesinde görev yaptığım aylarda, Ekonomik ve Teknik Dergi olarak aylık yayımlanan “Standard” Dergisinin sayfalarında yer alanlar üzerindeki çalışmalarımız yanında, “Anadolu Basınında Standard DergisiAnadolu’a yayımlanan gazetelerimizde yeralan TSE çıkışlı haberlerin yeralanları üzerindeki değerlendirmelerimle Standard sayfalarında okuyucularımla merhabalaşmaya çalıştığımı hatırlıyorum.

Standard Dergisinin 611. sayısı masamda. 112 sayfalık Standard Dergisinin sahibi (TSE adına): Hulusi Şentürk, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü: Bilal Durdalı, Yayına hazırlayanlar: Semra Aytemiz, Aslıhan Köker, Canan Doğan, Türkay Birben, Elif Kırbaş, Mehmet Fatih Işık, Ebru Cem Belgin Taşdibek.

Yönetim yeri: TSE Halkla İlişkiler Müdürlüğü, OFİM 100. yıl bulvarı No: 99 Ostim-Ankara. Tlf:0312 592 50 86 – 592 50 85

TSE Başkanı Hulusi Şentürk başyazısının bir yerinde: “Türkiye 2015 yılında Afrika ile ticaret hacmimizin 50 milyar doları bulmasını hedeflemektedir. TSE olarak, ülkemizin ticaret ve sanayi politikaları çerçevesinde hareket etmekte ve bu doğrultuda üreticilerimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmetlerimizi yoğunlaştırmaktayız” diyor.

Standard Dergisinin içindekiler bölümüne bakıyoruz. Ayın konuğu Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Bozdağ’la yapılan bir söyleşi dikkat çekiyor.

Değişik yöneticilerle yapılan söyleşiler ayrıca Standard Dergisinin sayfalarında yer almakta. Haberler var Bakanlar düzeyinde gerçekleştirilenlere yönelik. TSE’nin kalite ödüllerinin sahipleriyle buluştuğuna ilişkin haber de dikkat çekenler arasında yer alıyor.

İbrahim Tatlıses’le “Tatlıses Çiğköfte” hakkında yapılan söyleşi, vermek istediğimiz örnekler arasında yer alıyor Standard Dergisinin içindekiler bakımından. Diyanet İşleri Başkanlığı, Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Dr. Muhlis Akar’ın “Gıda Tüketiminde helal duyarlılığı” başlıklı yazı da önemliliğiyle karşımıza çıkıyor.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank