content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

10 Eyl

Teşekkürler Yalçın DOĞAN

Dün şöyle yazmıştım;
Evet Yalçın DOĞAN gerçekten HADDİNİ AŞMIŞ... Hem de bu turizm mevsiminde, DOĞRULUKLA hiç bir yakınlığı olmayan ifadelerle haddini aşmış.
Kim bunu telefonla, ya da başka yolla bildirdiyse bu zatı aliye böyle bir YALANI, o kişi de en az Yalçın DOĞAN kadar suçlu. Hatta ondan daha fazla... Bu zatların Didim'in aleyhine çalıştıkları ortada..
Yalçın DOĞAN'ın suçu ise araştırmadan, ilgililere bir kez olsun sormadan, MUHBİRİNE GÜVENEREK o talihsiz yazıyı kaleme almış olması..."
"Dediğim gibi Hürriyet Gazetesi büyük bir gazete. Oldukça da okuru var. Türkiye geneline hitap ediyor. Peki bu dönemde yazıp, tatilcilerin ayağını Didim'den kesmenin ne anlamı var? Yalçın DOĞAN'ın cebine dolarlar mı girdi? Ya da MUHBİRİNİN boyu mu uzadı, güzelliği mi arttı?
Peki MUHBİR kişi Didim Yerel basınını çağırıp görüntületmiş mi? Ya da kendisi görüntülemiş mi? HAYIR.
Çünkü yok böyle bir şey.
Kuru, sevimsiz, çirkin bir İFTİRA..."
***
Gazetemiz DİDİM ALEYHİNE yazılan yazı konusunda duyarsız kalmayıp hem haber yapmış, hem yorum yazmış, hem de Yalçın DOĞAN'a yazarak bir Didimli olarak rahatsızlık duyduğunu dile getirmiş ve kamuoyu ile duygularını paylaşmıştır.
Ve bugün Yalçın DOĞAN, yazdıklarımı teyid edercesine yaptığı açıklamada şöyle diyor:
"Deniz temiz çıkıyor, bu iyi. Elbette buna üzülmüyorum. Beni üzen, bana oradan e-mail’ler gönderen, belediyeye şikâyet dilekçesi verdiklerini söyleyenler. Onlara güvendiğim için üzülüyorum.
Hata elbette bana ait. Atıksu ve arıtma tesisinin tam kapasite ile çalıştığını, kanalizasyon sorunu bulunmadığını bildiren, çevreye duyarlı olduğunu belirten Didim Belediyesi’nden özür diliyorum."
***
İşte Yalçın DOĞAN'a da bu yakışırdı...
Özür dilemek ve MUHBİRİNİ iyi tanımadığını, onun çanak ağzıyla hareket ettiğini itiraf etmesi...
Sözün Özü!
Umarım belediye bu özrü iyi kullanır. Havalara girmeden amma Didim'de bu tür bir kirliliğin söz konusu olan yerlerin de farkında olarak hareket eder ve önlemini alır. İşte gördük küçücük bir sinek ne kadar mide bulandırdı!! Didimliler bu tür haberlerle rahatsız edilmemelidir. YAYGIN BASINA taşınacak haberler de vardır taşınmayacaklar da. Bu MUHBİRE de şunu sormak istiyorum şimdi: - Ne geçti elinize!? Bırakınız belediyeyi, hem İl Çevre Müdürlüğü tarafından, hem de Çevre ve Şehircilik BAKANLIĞI tarafından belgelerle YALANLANDINIZ! Çok mu iyi yaptınız!?

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank