content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

16 Eki

Terör Kardeşliğimizi Bozamayacak

Ülkemiz başındaki terör belası dolayısıyla milletimizin birlik, beraberliği ve ülke bütünlüğümüz için 10 binlerce vatan evladımız hayatlarının baharında şehit düşmüş, masum insanlar hayatlarını kaybetmişlerdir. 30 yıldır ülkemizin üzerine çöken terör belasının verdiği zarar ve yol açtığı tahribat, daha çok gelişmemizi, yaşam kalitemizin yükselmesini ve refahımızın artmasını engellemiştir.

Terörün çıkmaz sokak olduğu gerçeği apaçık bir şekilde karşımızda durmaktadır. Terör örgütlerinin halka ve güvenlik güçlerimize silah doğrultarak vermek istediği sözde gözdağı, hiçbir işe yaramayacak ve teröristler kanlı emellerine ulaşamayacaklardır. Teröre karşı toplumun tüm kesimlerinin göstereceği duyarlılık ve ortak iradenin ülkemizin en büyük gücü olduğuna inanıyoruz. İnsanımızın birlikte yaşama ve birlikte geleceğe yürüme idealine sıkılan kurşunlar asla kirli emellerine ulaşmayacaktır. Halkımız teröre karşı, kardeşlik hukukunun korunmasındaki ısrarını sürdürecektir.

Ankara'da meydana gelen menfur saldırıyı nefret ve lanetle kınadığımızı ifade etmek istiyoruz. Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanlar masum birçok insanın hayatını kaybetmesine ve çok sayıda insanın yaralanmasına neden olmuşlardır. Ne yaparlarsa yapsınlar devletimizin gücü, kuvveti ve takatıyle bunların üstesinden geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Terör örgütleri, hain eylemleriyle kalleş yüzünü ve  satılmış  kimliğini bir kez daha göstermiştir. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlendirecektir. Bu hain saldırılar kardeşliğimizi asla zayıflatamayacaktır. Bu alçak saldırılar, milletçe sahip olduğumuz birlik ve beraberliği bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yıkmaya gücü yetmeyecektir.

Terörün, milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiçbir mazereti olmaz. Kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, terörün her türlüsünü, teşvik edenleri ve bu haince saldırıları mazur göstermeye çalışanları şiddetle kınadığımızı ilan ediyoruz.

Ülkemizin huzur ve güvenliğini hedef alan  sadece bir tek terör örgütü yok, Türkiye'yi karıştırmak, kaos ortamı meydana getirmek ve hızını kesmek isteyen bir tek terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Yıllardır hainler, bölücü örgütler ülkede kaos ve kargaşa çıkartıyor. Kamu düzenini bozmaya çalışıyor,  vatandaşların geleceğe güvenle bakmasına engel olmak istiyorlar.

Gün etle tırnak olma, provokasyonlardan uzak durup kenetlenme günüdür. Her türlü hedef gösteren açıklamalar, yalan yanlış sunulan bilgiler ve abuk sabuk ifadeler  teröre hizmet eder. Vahşet, kan ve gözyaşı isteyenleri sevindirir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarının yaralarını saracak güçtedir. Bizim gidebileceğimi başka bir vatan yok… Hep birlikte kardeşçe yaşayacağız. Bu saldırıları yapanları ortaya çıkarmak kamuoyuna sunmak devletin görevidir. Bu elbette ölen vatandaşlarımızı geri getirmez, ancak acımızı hafifletecektir.

Şüphesiz ki: bu vahşi, insanlığını kaybetmiş zatların, terör eylemlerini gerçekleştirenlerin, Türkiye'nin huzurunu, barış iklimini, kardeşliğini hedefledikleri açıktır. Millet olarak inşallah biz bir ve beraber olmak zorundayız. Bu cinsten milletin huzuruna ve kardeşliğine yönelen kurşunları, bombaları, Allah'ın izniyle etkisiz hale getirecek güçteyiz. Hain bölücüler asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Terör ve şiddet nereden gelirse gelsin, lanetlenmeli ve millet olarak ortak duruş sergilemeliyiz. Türk Milletinin başı sağ olsun. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah dan rahmet diliyor yakınlarına taziyede bulunuyoruz.

Etiketler : , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank