content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

12 Ara

Sensiz Hayatın Hiçbir Anlamı Yok

Eğer birine canı gönülden dost diyebildiysen yaşamın boyunca ona yoldaş olabilmelisin. Her zaman onun için var olduğunu hissettirebileceksin. Yokluğunda bile onunla olabileceksin.
Gözlerinin içine baktığında onun için yaşadığını hissettirebileceksin. Yapmacık ve romantikliğe kaçmadan ona bağlı olduğunu onunla güç kazandığını hissettirebileceksin.

Mutluluğun en alasını onunla yaşayabilecek, acıyı ve çileyi de paylaşabileceksin. Senin her hareketinden, her sözünde onu sevdiğini anlayabilecek. Hasta olduğunda her an başucuna gelip daha iyi misin diye sorabilecek, yalnız olmadığını kanıtlayacaksın. Her türlü kusuruna katlanıp, hoş görebileceksin noksanlarını.

Öyle seveceksin ki gözlerine bile bakmaya kıyamayacak, hem de bakmaya doyamayacaksın. Her nereye baksan onu göreceksin.
Onun yanında iken o dünyanın en mutlu insanı olduğunu düşünebilecek, sende ona istediğin her şeyi söyleyebilecek kadar güçlü olabileceksin. En kısa bir ayrılıkta bile onu yıllardır görmemiş gibi özleyebileceksin. Her fırsatta arayıp hatırını soracak, sende onun ayrı kaldığında neler hissettiğini tahmin edebileceksin.

Başını dizine koyup dünyanın en huzurlu insanı gibi yatabileceksin. Sorunlar ne kadar olursa olsun onunla paylaşıp birlikte çözüm arayabileceksin. Süslü püslü laflarla onu kazanmaya çalışırcasına uğraşmadan direk içinden geçenleri söyleyebileceksin. Yalan söyleyip oyalamak yerine doğruluktan ayrılmayıp seni özüne bağlı olarak görmesini sağlayacaksın. İki yüzlülük yerine dobra olacaksın ki ne tür bir insan olduğun anlaşılsın.

Sana her derdini açabilecek sende ona açabileceksin ve seni sıkılmadan usanmadan dinleyebilecek elinden gelen ne varsa sunabilecek sana. Sadece sevgili ya da dost değil arkadaş, yoldaş, sırdaş olabileceksin bir birine. Sebepsiz yere dargınlıklar ve kırgınlıklar da olmayacak.

Sen olmadan hayatın onun içinde bir anlamı olmayacağını bilecek, sen gittiğinde bende biterim diyebilecek.
Hayatın tüm olumsuzluklarını umursamadan seni yarın daha güzel olacak diye teselli edebilecek. Her zaman yanında bulunan asla unutulmayacak ve kıymet biçilmeyecek bir dost ve hayatını seninle geçirmekten şikâyetçi olmayacak kadar da merhametli ve yürekli olacak.

İşte sen tek başına iken bunların hayalini kurarken biri giriyor hayatına. Hiç kimsenin dolduramadığı yeri dolduruyor. Öyle ki hiç kimselerin yetmediği kadar yetiyor sana. Hiç bir yerde bulamadığın huzuru onunla buluyorsun.

Onu anlatmak için kelimeler bile bulamıyorsun. Ayrı kaldığında onun yerinin nasıl boş kaldığını ve orayı kimsenin dolduramayacağını yaşayarak görüyorsun. Sanki yanındaymış gibi gözlerine bakıyor, saçlarını okşuyorsun, karşında duruyormuş gibi konuşuyorsun onunla. Her sırını paylaşıyor gizli bir şey kalmıyor ortada. Saygı ve güven duyuyorsun bir birine. Ve sensiz hiçbir anlamı yok hayatın diyebiliyorsun.

Onu hissetmek öyle hoş öyle güzel geliyor ki unutuveriyorsun derdini kederini. Bu o kadar içten ve güçlü bir duygu ki anlatılamıyor. Onu düşündükçe kalbin daha hızlı atıyor onun söylediği her söz seni dünyanın en mutlu ve huzurlu insanı olmana yetiyor.

Sanki dünyanın en güzel kokusu onda, sanki her derdin ilacı o,yanında olduğunda bütün dertlerin, sorunların uçup gidiyor. Sadece o oluyor hayatında, her şeyini ona bağlıyorsun. Mutluluğunu, hayallerini, umutlarını geleceğini onda görüyorsun. Hayatında anlamı olan her şeyi onda buluyorsun. Hiçbir yere gitmesin istiyorsun ama adına hayat şartları dediğimiz şey bırakmıyor bir türlü yakanı. Katlanmak gerek diyorsun. Kadere boynum eğri deyip sineye çekiyorsun.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank