content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

18 Oca

Seçimlere 120 Gün Var Konuşma Adabı Rafta!

Seçimler yaklaştı... Politikacıların konuşma adabı da seçim günlerine paralel diyebileceğimiz şekilde değişti!

Başbakanın UCUBE dediği şey yıllardır orada! Amma neden bugün görmesi gerektiğine yorum yok!

Kendi bakanını da bu konuda "haşlar suya" atan, muhalefete koz veren Başbakan; "şuraya buraya çekmeye gerek yok! Ben o anıt için kullandım o sözü ve UCUBE diyorum" diyerek sözlerini yinelerken Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul GÜNAY'ın "ben anıtı kastettiğini sanmıyorum. Öyle bir şey çıkmadı ağzından" diyerek ciddi bir tavır sergilemesine, Başbakana arka çıkmasına rağmen, fena şekilde harcandı!

Bu gibi konular fırsattır! Dolayısıyla bunu fırsat bilen ana muhalefet Lideri Kemal KILIÇDAROĞLU ise GÜNAY'ın "derhal istifa etmesi gerektiğini" söylemesi de şık olmadığı gibi Bakan GÜNAY'ın; "o kamera şakası sonucunda gelmiş bir Genel Başkan. 12 Haziran'dan sonra ne yapacak göreceğiz..." cümlesi de bir o kadar abes kaçtı bence.

Anlaşılan 120 gün boyunca politikacılardan bayağı şeyler öğreneceğiz... Çocuklarımıza da iyi örnek olacaklarından hiç şüphemiz yok!

****

Bir de şu son günlerdeki MUHTEŞEM SÜLEYMAN konusu var! Tabii bunlar maksatlı yapılan şeyler! "Sen öyle yaptın ben de böyle yaparım". "Sen öyle dedin ben de böyle derim". "Sen onu gündeme getirdin ben de bunu gündeme getiriyorum" gibi şeylerden kaynaklanıyor diyorum ben. Yani aramıza nifak tohumlarını serpenlerin ekseriyeti politikacılar! Kardeşi kardeşe hasım eden de bunlar! Yok Peygamber Efendimizin aile hayatı... Yok ATATÜRK'ün yaşantısı....Yok  Osmanlı Padişahlarının Haremi...

Sözün Özü!

Behey serseri mayın gibi ortada gezen HUZUR BOZUCULAR... Behey Onun - bunun soytarıları, her şeyiniz tamam, her şeyde çok dürüstsünüz de ATATÜRK'ün, PEYGAMBERİN hayatını eleştirmek size mi düştü! Türkiye ATATÜRK'le ayakta. İslamiyet PEYGAMBERLE  ayakta. Söylediğinizi kulağınız duysa bari! 600 yıl hüküm süren bir imparatorluktan bahsediliyor son günlerde! Bütün dinleri bağrında barındıran, kimseyi renginden, dininden, dilinden dolayı dışlamayan, hatta onların bugünkü durumlarına gelmede büyük pay sahibi olan Osmanlıdan bahsediyorsunuz! Eğer Osmanlı dediğiniz gibi UÇKURUYLA bunları yaptıysa, NE MUTLU onlara! siz de BEYNİNİZLE bir şeyler yapın da sonra konuşun. Evet aslında düşman aramaya gerek yok. Düşmanımız kendi içimizde! Liderlerimize, geçmişimize biraz daha saygılı olmak gerekmez mi?

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank