content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

24 Ağu

ODP ya da BOP Elimize mi Doğdu Yoksa!!?

Ortadoğu Projesi (ODP)...

Ya da Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)...

Olmadı ABD'nin bu adlar altında sinsice yürüttüğü (demeye gerek yok, açıktan yürüttüğü) esasprojesi...!! "Büyükleri Böl, Parçala. Küçült ve Oynat.." Projesi TUTTU galiba! Galibası fazla... TUTTU.

Şimdi o proje içerisinde yer alan ve onun da küçültülmesi mutlak gereken İran kaldı...

Irak... Libya... Tunus... Mısır... Suriye... TÜRKİYE de dahil edildi erkenden! Ve kaldı İran...

İslam devletlerinin en güçlüleri TÜRKİYE ve İRAN halledildikten sonra gerisi ÇORAP SÖKÜĞÜ gibi olacaktır...

Aslında ABD'nin projesinde takvim biraz öne, erkene alındı gibi! Bunu Amerika almadı... Amerika rutin işlerini yapıyordu! BOP Başkanı Türkiye'nin koltuğuna irice bir karpuz yerleştirdi ve "YİĞİDİM - ASLANIM - KOÇUM BENİM - BU İŞİ SEN YAPARSIN" dedi. Suriye'de çıkarılacak bir Alevi - Sünni çatışmasının içerisine biraz da zaten HAZIRDA VAR OLAN ANCAK BEKLETİLEN KÜRT-TÜRK KOKTEYLİ ile birlikte yarın TÜRKİYE'ye sıçramasıyla TADINA DOYUM OLMAZ bir SİNEVİZYONLUK seyirle MAKSADIN HASIL OLMASI noktasına erkenden getirilmiş olmanın dayanılmaz zevkini doya doya yaşıyor olduğu için Amerika mutlu...

Bir taşta İslamiyet başta olmak üzere; Kürt - Kürt meselesi yarattı...Alevi - Sünni çatışmasına çanak açtı...Taşeronu PKK'ya toprak Irak'tan, Suriye'den, TÜRKİYE'den hazır artık... İsrail güvenceye alındı... Komşuların, birbirleriyle didişmekten gökyüzüne bakacak zamanları olmayacak!! Güçler artık zayıf. Kuklalar çoğaldı. TÜRKİYE ve İRAN da kuklalar arasında yer almaya hazır ve nazır. Yarınlarda Ezan sesi de kısılırsa hiç şaşmayın! Çünkü ABD'nin İslamiyete bakışı belli! Tek din Hıristiyanlık... Hadi hayırlı olsun..

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank