content
19 Mar

MHP Lideri Bahçeli’den İlkeli Davranış

Adana büyük Şehir belediye başkanı Aytaç Durak beyin hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddiaları üzerine ortaya çıkan manzara karşısından MHP lideri Devlet bahçeli bey aldığı tavır, gerçekten dürüst ve ilkeli bir tavırdır. Devlet bey, Aytaç Durak beyden ve iddiayı ortaya atan ve aynı zamanda kendiside MHP meclis üyesi olan kişiden derhal partisinden istifa etmelerini istemesi bir Müslüman Türk  siyasetçisine yakışan bir  davranıştır.

Kendisini tarih huzurunda tebrik ederim. Türk siyasetinin yüz akı olan bu davranışından dolayı alkışlıyorum. Gelişmeleri takip ederken de Adana büyük Şehir Belediye başkanı Aytaç Durak beyinde bu sabah kendisi bizzat giderek Cumhuriyet savcılığına kendisi hakkında soruşturma açılmasını istemesi de ayrı bir yüz akı davranıştır.  

MHP’nin siyasi misyonunu ortaya koyması bakımından oldukça öneli olan bu tavırlar diğer partilere de  ve  özellikle  CHP’li siyasetçilere örnek olacağı ümidindeyim.

Yalansız, riyasız, ilkeli dürüst ve korkusuz bir duruş sergilemek ne yazık ki  Türk  siyasi hayatında fazla nasiplendiğimiz olaylar değil bunlar.

Yıllarca, Süleyman Demirel gibi devlet malını yeğenine peş keş çeken ve yolsuzluğu ortaya  çıktığında da yurt dışına kaçırtanlar.Mesut  Yılmaz gibi enerji hatları  yolsuzluğuna rağmen pişkin bir şekilde milletin huzuruna çıkanlar, İnönü  gibi kıyamete kadar  sülalesin yetecek  malı devletten  soyarak  alanlar, CHP gibi belediye başkanlarının hakkında  yığınla  dosyalar varken helan hırsızları koruyanları gördük  yıllarca  Halende  görüyoruz.

Büyün bunların yanında MHP’ nin  yolsuzluklar karşısında aldığı bu tavır , kendi partisinden olan büyük şehir belediye başkanına  bile  anında partisinden istifa etmesini isteyen anlayış ve  hatta , aynı belediye başkanı şaibeden kurtulmadan istifa etmeden  genel başkanla  görüşme   isteğinin ret  edilmesi de Bahçeli beyin ne kadar  titiz, dürüst ve ilkeli olduğunu  göstermesi bakımından önemlidir.

Darısı  diğer partilerimizin başına temennisi ile  MHP’yi sayın bahçeli şahsında bir daha kutluyorum.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank