content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

18 Mar

Liderler Demokratlarsa Buyursunlar Ön Seçime!

Seçim yaklaşıyor... Tansiyon artıyor.. Liderler Camdan bakıyor...

Sorarsanız kendilerine; "DEMOKRATIZ" der ve benim yazdığım biçimde büyük harflerle, ağızlarının dolusunca konuşurlar!

Evet ben de MEYDAN OKUYURUM;

"Hadi madem demokratsınız, madem ÖNCE İNSAN diyorsunuz, insana saygınız var, o halde vekillerimizi bırakın biz seçelim..."

YİĞİTSENİZ bize ön seçim yapma imkanı tanıyın! MERTSENİZ ve hiç bir çıkar düşünmüyorsanız, önce ve sonra VATAN - MİLLET diyorsanız, yolsuzluklar, usulsüzlükler kalksın, HİZMET ESAS ALINSIN diyorsanız, kendi vekilimizi biz atayalım. Onların sıralamasını biz yapalım.

Siz Liderlerin anladığı ya da İŞİNE GELDİĞİ gibi değil; bizim anladığımız ve bizim esaslarımıza göre vekilimizi seçip gönderelim...

Siz liderler işin HİLESİNE kaçıyorsunuz!

Efendim DELEGELER seçsin diyorsunuz!

Sizlerin önseçimden anlayışınız DELEGELERİN seçmesi!

Hayır ADALETLİ olan bu değil.

Ya nedir?

Parti üyeleri seçsin.  Hem de il, ilçe, belde ve köylerde kayıtlı partili vatandaş, KENDİ VEKİLİNİ kendisi tayin etsin...

Bakın o zaman bizler size ADAM GİBİ ADAM yolluyor muyuz, yollamıyor muyuz?

Bir şekilde İl, ilçe başkanı olmuş kişilerin, kendilerine göre oluşturdukları DELEGELERİN oyuna başvurmak ne ADALETTİR, ne de SAMİMİYETTİR. Sadece ve sadece siz liderlerin ALDATMACASININ devamıdır o kadar.

Var mısınız kayıtlı üyelere başvurmaya?

Var mısınız vekilimizi bizler atamaya?

Sözün Özü!

Evet sayın ve pek çok değerli liderlerimiz, DEMOKRATSANIZ buyurun gereğini yapın. Amma DESPOTSANIZ diyeceğimiz fazla bir şey yok zaten. Sizlerin iki dudağınızın arasından çıkacak isimlerle değil, biz vatandaşların kararlarıyla göndereceğimiz isimlerle  TBMM bakın nasıl AY gibi, GÜNEŞ gibi parlayacak! Yani gecesi de gündüzü de IŞIL IŞIL olacak. Kimse KARANLIKLARDA bir şeyler aramayacağı gibi, aramaya da KALKIŞMAYACAK... Ne Ergenekonlar olacak, ne onlara çanak tutucular... Ne sizlerin birbirlerinize LAF YETİŞTİRMEK için çeneniz yorulacak, ne de buna zamanınız olacak. Çünkü biz de kendi layığımızı (temsilcimizi-vekilimizi) göndermiş olacağız ve ona hesap soracağız.. Liderinin Kulu - Kölesi değil, bizlerin TEMSİLCİSİ olduğunu kanıtlamak zorunda olacak.

Kısacası çekilecekse ipi, biz çekeceğiz.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank