content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

26 Eki

Kurban Bayramımız ve Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Değerli Bilgi Ağı / Yazar Portal / Tasviri Efkar / Yazı Bankası okurlarımız ve yazarlarımız;

Öncelikle bayram temennilerimizi ve duygularımızı paylaşmak isteriz.

Bütün Müslümanların mübarek kurban bayramı kutlu olsun. Bayram için dün (bayramın ilk günü) editör yazısı yazmamamızın nedeni, değerli yazarımız Mehmet BALLI'nın editör yazısı gibi her iki bayramı kasteden kapsayıcı yazısıydı. Bayramın ikinci günü olan bu güneditör yazısını yazalım da hem aynı güne çakışmaz hem de Cumhuriyet Bayramına bir gün daha yaklaşmış oluruz düşüncesiydi.

Evet Hem Kurban hem Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Allah'a yaklaşmak olan "kurban" günlerinde gerçekten de özde Allah'a yaklaşan insanlar olmamızı diliyoruz. Bir de Allah'a yaklaşmak amacıyla kurban bayramında yollara dökülüp te Allah'a gerçekten yaklaşmak için çok yüksek hızla taşıt kullanan sürücülerimize sesleniyoruz. Kurban Allah'a özde yaklaşmak demektir. Siz ruhen de yaklaşmaya, bedeninizi dünyada bırakmaya yeltenmeyin. Çünkü kullanmakta olduğunuz taşıtta sizden başka canlıların da olduğunu, trafikte başka canlıların da olduğunu unutmayın. Kurban kanlarının aktığı Kurban Bayramında İnsan kanı akmasın.

Lütfen bu bayramda (insana dair) kan kayıbı olmasın!

Değerli Yazarlarımız;

Gazetemizde yazı ekleme sorunu yaşayanlar, ne tür sorunlar yaşamakta iseler, online@bilgiagi.net e e posta ile sıkıntılarını yazsınlar ki biz bu sorunları bilelim. Bazı yazarlarımızın yazı eklerken sorunlar yaşamakta olduklarını münferiden öğrendik. Bu soruna bütüncül çözümler getirebilmemiz için lutfen geri dönüş yapmanızı istirham ediyoruz.

Değerli Yazarlarımız;

Yazılarının üzerinde köşe resmini bulamayan yazarlarımız da yine bize ister online@bilgiagi.net e posta adresinden isterse +905324864503 numaralı Gazetemize ait servis numarasından ulaşıp (olası) sorunlarını iletmelerini bekliyoruz.

Son olarak;

Bu yıl Ağustos ayında kuvvetle muhtemel İstanbul'da Bilgi Ağı, Yazar Portal, Tasviri Efkar, Yazı Bankası nın 5. yıldönümünü kutlamak istiyoruz. Bu program için Türkiye'mizin 7 bölgesinden en kötü ihtimalle birer araç olmak üzere, İstanbul'da yine kuvvetle muhtemel sanat ve edebiyatla özdeşleşmiş Üsküdar'da toplanmak istiyoruz.

Ayrıntı tarihi bu günden belirlememiz oldukça güç olduğundan dolayı günlü tarihi 2013 yılının ilk ayında netleştirmiş oluruz. Bu mutlu günümüzde bizler tek yürek birlikte olmak istiyoruz. Elinizden geldiğince 2013'ün Ağustos ayını (yine kuvvetle muhtemel 8 Ağustos Haftasının Cumartesi güne) nü şimdiden aman kimselere randevu vermeyin, gazetemizin kuruluşunun 5 yılını hep birlikte kutlayalım.

Hepinize kazasız belasız, mutlu mesut nice Dini ve milli bayramlar diliyoruz.

Esen kalınız.

Etiketler : , , , , , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank