content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Oca

KILIÇDAROĞLU’nun Dokunulmazlığı…

İçi benzin doldurularak ucuna fitil takılıp adeta bomba haline getirilen mal ve can kaybına neden olan ve adına molotof denen şey silah sayılmıyor amma ufacık bir çakı bulundurmak suç!

Diğer taraftan bangır bangır bölücülük narası atan milletvekillerinin dokunulmazlığı da kaldırılabilir mi acaba?

Terör terördür...

Her türlüsü de suçtur. Bu konuda görülen davalar haklıdır. Ancak vatanı bölmek, ayrı bayrak çekmek gibi söylemler suç değil mi? Suç ise bu söylemlerde bulunan milletvekillerinin de dokunulmazlığı kaldırılacak mı?

Diyorum ki;

Dokunulmazlıkları kaldıralım... Hepten kalksın.

Herkes yaptığı şeyin cezasını çeksin.

 

Şimdi KILIÇDAROĞLU'nun dokunulmazlığının kaldırılması için meclis onayı istenecek. CHP'li 133 milletvekilinin yanı sıra AKP, MHP ve BDP'den de  buna onay istenecek.!

İşte tam da zamanı. Tüm milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması oylansın. Kabul edilsin ve TEMİZLİK herkes için başlasın. Geçmişteki milletvekilleri de yargılansın. Bakınız daha dün söyleminden dolayı Türkiye'yi adeta Yunanistan'a şikayet eden, borca sokan, adının lekelenmesini sağlayan, Dünya devletleri arasında güvenirliğine zarar getiren Eski ANAP Genel Başkanı Mesut YILMAZ'ın da dokunulmazlığı kaldırılsın ve yargılansın.

 

Sözün Özü!

Adalet ve hukuk herkes için...

Adalet ve hukuk tüm zamanlar için...

Adalet ve hukukta intikam olmaz...

Adalet ve hukukta ayrı - gayrı yok. Aynı kanunlarla bugün KILIÇDAROĞLU yargılanır, yarın Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar, Milletvekilleri, Genelkurmay, hatta Hakim, savcı, sen - ben yargılanırız. Bunun siyaseti, ayrıcalığı, olmaz zaten. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için eşit olarak işler.... İşlemeli... Geçmişte Başbakanı yargılamadı mı bu kanunlar? İpe götürmedi mi?

Evet gelin milletvekiline de dokunulsun, sokaktaki vatandaşa da dokunulsun. Kanun'da ki gibi, herkes eşit sayılsın... Bakın o zaman seçilmişlik daha ulvi oluyor mu olmuyor mu? Daha bir itibar kazanıyor mu kazanmıyor mu?

Peki bugün öyle mi?

 

 

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank