content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

04 Tem

KILIÇDAROĞLU Didim’de Pek Neşeli Değildi! Neden?

Evet Genel Başkanlığa aday olarak isminin geçmeye başladığı günden bugüne kadar kendisine çok güvendiğim, CHP Genel Başkanlığı'na yakıştırdığım ve ileriye yönelik kendisinden çok şey beklediğim KILIÇDAROĞLU'nun (ki hâlâ öyle) Didim ziyaretindeki  duruşu, tavrı ve konuş(MA)masıyla ver(ME)diği mesajı iyi okumak gerek (!!)  Bana anlamlı geldi...

Her şeyde vardır bir hayır...

Gerek teşkilat olarak CHP yönetiminin, gerekse CHP'li belediye başkan ve meclis üyelerinin, birim amirlerinin ve de hizmet üreten tüm belediye birimlerin bundan ders çıkarması gerektiğine inanıyorum!!

Bir şeyler var!

Belki İlçe Başkanlığı ve yönetiminden, belki de yerel yönetimden, çalışmalarından kaynaklı, bir hoşnutsuzluk var... Bilemiyorum.

Belki de gün boyu kendisiyle birlikte olan Milletvekillerinin Didim'le ilgili doğru bir brifing vermeyişlerinden kaynaklı bir durum var!! Ya da KILIÇDAROĞLU'nun kulağına kar suyu kaçıranlar var!! İzmir'de, Aydın'da, Buharkent'te, Akbük'te yaptığı konuşmaların (belediye ve parti çalışmalarından kaynaklı memnuniyetin, övgülerin) Didim'de dile getirilmemesi bana çok amma çok manidar geldi.

Bunu anlamak gerek, oturup değerlendirmek gerek.

Özellikle parti yönetiminin ve belediye idaresinin ard arda toplantılar yaparak Genel Başkan  KILIÇDAROĞLU'nun Didim'de verdiği, daha doğrusu vermediği mesajı doğru anlamaya, algılamaya,  sonra da gereğini yapmaya çalışması gerek.

Evet herkes kendine pay çıkarmalı... Parti yönetiminden, ilçe teşkilatından, yerel yönetimden, tutun, CHP Aydın milletvekillerine, İl başkanına varıncaya kadar herkes...

Belki basın olarak bizler de...

Çünkü Venosa'da ki sabah kahvaltısına basını kabul etmeyen KILIÇDAROĞLU'nun ne demek istediğini bizim de kendi aramızda değerlendirmemiz ve iyi okumamız gerekecek. Artı, belediye başkanlığı makamında belediye başkanı hizmetlerini anlatırken KILIÇDAROĞLU'nun Cumhuriyet Gazetesi Muhabirinin isteği üzerine yan odaya geçip 25-30 dakikalık  röportaj vermesinin ne anlama geldiğini biz basının da iyi analiz etmesi gerek!

Didim'de var olan bir Alevi Cemevi Derneği meselesi varken ve burayı da teğet geçen KILIÇDAROĞLU'nun biz Didimlilere vermek istediği mesajı gerçekten iyi tahlil etmek gerekecek.

Sözün Özü!

Evet nasıl ki bir Bakan'ın Didim'e gelip de bazı kimseleri ve bazı şeyleri es geçtiğini, umursamadığını, görmezden geldiğini, birilerini protokolden uzak tuttuğunu yazıyor ve eleştiriyorsak, CHP Genel Başkanının Didim'e gelip vermek istediği mesajdan ziyade vermedikleri öne çıkıyorsa, onu da kamuoyu ile paylaşmak ve gereğinin bir an önce yapılıp, düzeltilmesi için dikkat çekmek gerektiğine inanıyorum!

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank