content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

07 Tem

Kerkük’e karşı Düşmanlık

Irak Türkleri tüm baskı, saldırılara kanlı eylemlere rağmen Türkmen elinde ve dünyanın her bir yerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.Irak Türkleri tüm kan kardeşlerinin milli dava güçleriyle güçlenmektekiler
Tarih boyunca Irak’ta yaşayan Türkler yok edilme politikasına uğrayarak, Irak’ın başına gelen tüm hükümetler diktatörler tarafından Türkler tehdit altında kalarak Türkçülük şuuruna karşı baskılar, işkencelerle Kerkük’te tüm Türkmen elinde soykırım katliamlara uğramışlardır.

Türkmenler her zaman olduğu gibi milli davalarını geçmişten günümüze kadar uzanıp gelen Türkçülük duyguları yanında sıkıntıları, acıları her bir dönemde artmak üzeredir ve düşmanların bir çalışma durumları Kerkük Türkmen şehrine uzun yıllardan göz koymalarını gündem getirmiş olursa görürüz ki Irak’ın kuruluşundan Osmanlı Devletinden sonra bu efendi kültürlü tarihi yüce olan bu millet hiç bir gün mutluluk yüzü görmeden binlerce geçlerini, erlerini şehit vererek yerlerine topraklarına el bırakılmıştır.
Bugün bakarsak Amerika ajansı uşağı olan Barzani yine Türkmenlere saldırarak Türkiye’ni tehdit etmektedir.

Türk Askerinin kuzey Irak’a girme haberini Barzani alan korkudan dilini yutarak bugün terör PKK ile işbirliği içinde olarak Kerkük Türk şehrini kuzey Irak’a katılmasıyla ve Türkmenlere karşı olduğunu Türkiye, Türkmen eline AB Parlamentosunda konuşmada bulunması Amerika’dan talimat alarak yeniden konuşmaya başladı. Ve Türkiye’nin içişlerine burnunu sokmaya başladı.
PKK ile işbirliği yapan Barzani bizim büyük Devletimiz Türkiye Cumhuriyeti bunun farkında olarak onlara bir ders verme zamanı gelmiştir.
Irak’ta tüm içişlere karışan Barzani Kerkük’e el uzatarak referandum konusunu ön plana alarak müdahalede bulunmaktadır.
Artık tam olarak anı geldi Irak Türkleri bir an önce teşkilatlanmalı bir güç haline gelmeleri silaha sarılmaları gerekmektedir.

Irak Türkleri her bir bakımdan mutludurlar çünkü kendi milletlerinden olan Türkiye Türk dünyasına güvenmektedirler bu nedenle düşmanlar Irak Türklerini cezalandırmakla sürekli olarak bölgelerinde Türkmen elinin her yerinde bombalar patlamalarda çok sayıda kan kardeşlerimiz şehit olmaktadır buda düşmanların önde gelen oyunlarından biridir Türkmenleri Kerkük’ten uzaklaştırmak için bu politika öldürme olayı Kerkük gibi Türkmen şehri olan Erbil’de Türkmen yoğunluğu olan bölgelerde yapılmaktadır.
Artık burada Türkmenlerin can güvenlikleri kalmamaktadır.
Bir gönül bir doygu olmanın yolunda birlikte çalışarak Türkmenlerin hakkını Kerkük’te savunmalıyız ve her bir düşmana gücümüzle korku salmalıyız.

Bugün milli Türkmen dernek, örgüt kuruşlarımız Irak’ın içinde dışında Avrupa, Amerika, Türkiye’de dünyanın her bir yerinde tüm dernek kuruluşlarıyla birliklerini beraberliklerini tüm düşmanlara masaj olarak bildirmeleri birbirlerine güvenliklerini ispat etmekle tüm erleri ile gençleriyle yaşlıları, kadınlarıyla mücadeleyi sürdürerek Irak’ın toprak bütünlüğünü savunarak Amerika Kürtlerin işgaline karşı durarak Kerkük’ün bir Türk şehri olduğunu kanlarıyla canlarıyla ön plana almışlardır Kerkük şehrinin özel bir statüsünü bildirmişlerdir.

Artık Türkmen birdir hepsi birden Kerkük Türk şehrinde birleşecekler ve milli davalarına kanlarıyla canlarıyla sarılacaklar.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank