content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

01 May

Kandil Turizme Açılacak mı!?

Madem ki terör bitti...

Mağaralar boşalıyor...

Teröristler bir başka ülkeye taşınıyor...

Akil adamlar fellik fellik Türk -Kürt demeden 70 milyonu ikna turuna çıktı...

Şehit anneleri, babaları, kardeş ve ablaları madem ki  Akil insanların vereceği AKIL ve FİKİRLERLE bağırlarına taş bastılar...

O halde asayiş berkemal olsa gerek.

O zaman bu bölgeyi Irak'la anlaşıp turizme açmak gerek!

Turizm derken PARA KAZANMAK anlamında söylemiyorum tabii ki, GÖRME-MERAK GİDERME  anlamında söylüyorum amma PARA BABALARI, aklı fikri PARADA olanlar,  bunu da hiç şüphesiz ki bir şekilde RANTA çevireceklerdir...!

Kimbilir belkide Apo ile anlaşmada buranın KORUMALI MÜZE şeklinde muhafazası da söz konusudur! Bilemiyoruz tabii.

Eminim ki Dünya'nın dört bir yanından ART NİYETLİLERİN  taşeron firması PKK tarafından, eğitilerek, baskın emri verilen  ve  Türk-Kürt, aynı vatanın  45 bin civarında evladının, hemşerisinin, şehit olmasına neden olan bu bölgeyi merak eden onbinlerce yerli - yabancı gidip görmek isteyecektir.

Teröristin barınağını, eğitim yuvasını, yüzlerce mağaradan oluştuğu söylenen köy ve kasabalarının nasıl olduğunu, hangi şartlarda eğitilerek kan kusturulduğunu  görmek isteyecektir.

Dile kolay 45 bin İNSANIMIZIN kanına giren bu Kandil, Mahmur ve daha bir çok köy ve kasabanın nasıl bir yer olduğu hemen herkesin merakı haline gelecek ve sanıyorum inanılmaz bir turist çekim merkezi olacaktır... Kimisi lanetleyecek, kimisi ise mensubu olduğu İŞBİRLİKÇİLERİNİN sinsi planlarının merkezini görmüş olmaktan mutlu olacaktır!

Sözün Özü!

Bu işin bu kadar basit bir şekilde halledilmiş olduğunu ben hâlâ anlamış değilim. Şüphelerim ve tereddütlerim var. Apo'ya verilmiş vaadler olmadan mümkün olabileceğine asla inanmıyorum. Umarım ve dilerim ki bir başka oyuna gelmeyiz! Zira PKK'nin büyük bir kan kaybettiği, alınan bu süreçle geçmişte olduğu gibi tekrar toparlanıp daha güçlü saldırılar düzenleyebileceği yönünde...

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank