content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

08 Eyl

Kadına Kalkan El!..

Değerli okurlarım, bir üçgenin iç açılarının toplamı 180 derece edermiş, su 90 derecede kaynarmış, dünyayı 360 meridyen sararmış.Bana ne bunlardan!..

Biz var ya biz!  Tam dayaklık bir milletiz…

Bakmayın herkesin aşk aşk diye tutturduğuna. Okeye dörtlü aradığımız kadar aşkın peşinde içtenlikle koşabilseydik; sevdiğini bulamamış bir tek gönül kalmazdı bu yeryüzünde.

Milyonlarca insanın üzerine atom bombasını bırakan, yüz binlerce masumun katliamını onaylayan, on binlerce canın hayatını sonlandıran, suçsuz bir insanın boynuna ilmiği takan, çalan, çırpan, yakan, yıkan bir elden daha kötü bir el vardır: “o da bir kadına kalkan eldir.”

El'inize sahip olun beyler!..
“Sen öyle diyor bol keseden atıyor, düzenimizi, kadim alışkanlıklarımızı yer ile yeksan ediyorsun ama bir formülün yok boş konuşuyorsun”  dediğinizi duyar gibiyim. İşte sevginin çağcıl 7 formülü;

1: Her gördüğünde içinde bir irene kasırgası geçip, içindeki her şeyin altüst olması kadar.
2: Günde otuz kez arayıp sesini duymak için telefonuna kısa yol yapacak kadar,

3: Marketlerde hiç yemeyeceğin bir ürünü bile markası sırf onun ismi diye alacak kadar.

4: korkudan ölecek bile olsa, onun çok hoşuna gidiyor diye gondola binecek kadar,
5: hiç hazzetmediği diziyi, o beğeniyor diye her hafta kaçırmadan seyredecek kadar,
6: mailinin, facesinin, banka kartının şifresini onun isminden oluşturacak kadar,
7: 10 saatlik otobüs yolculuğunda bir an bile elini bırakmayacak kadar,
ve en önemlisi;
gözlerine bakmaktan bu kadar madde yazmaya vakti olmayacak kadar!4: Korkudan ölecek bile olsa, onun çok hoşuna gidiyor diye gondola binecek kadar.

5: Hiç hazzetmediği diziyi, o beğeniyor diye her hafta kaçırmadan seyredecek kadar.
6:Mailinin, facesinin, banka kartının şifresini onun isminden oluşturacak kadar,
7: On saatlik otobüs yolculuğunda bir an bile elini bırakmayacak kadar ve en önemlisi; gözlerine bakmaktan bu kadar madde yazmaya vaktimiz olmayacak kadar…
Hepinizi, “SEVEN”, “SEVİLEN”, “SEVİNDİREN” “Alemlerin Rabbi”, “Rahman” ve “Rahim” Olan “ALLAH”a emanet ederken; Sözlerin en güzeliyle sözlerimi tamamlıyorum:
“İman edip Salih amel işleyenler için ALLAH bir SEVGİ yaratacaktır.”(Bakınız K. Kerim:29/97)
ATATÜRK KÖŞESİ
Bağımsızlık, uğruna ölmesini bilen toplumların hakkıdır...
DÜŞÜN-TAŞIN
İnsan temelde yalnızdır üst katlar için kesin bir şey söylenemez…
GÖNDERMELER
-Büyük Devlet olmanın büyüklüğünü Somali, Gazze ve Filistin atraksiyonlarıyla dünyaya ilan eden Recep Tayyip ERDOĞAN kimlerin uykusunu kaçırtıyor?
-12 Eylül anayasasını Faşist bir fermana benzeten milletvekilimiz Ömer ÇELİK Bey’e katılmayan var mı?
-Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş’un, kitap ve okumayı çok seven ciddi bir idareci olduğunu söyleyen milletvekilini merak ediyor musunuz?
-İstanbul müftüsü Mustafa Çağırıcı’nın, Yabancı Turist ziyaretçilerin, Sultanahmet Camisini kirlettikleri ve kokuttukları hususundaki mesajları gerçeği yansıtıyor mu?
-Şehremini Mahmut ÇELİKCAN’ın, ayırımsız yaptığı ziyaretlerde özellikle hanımlardan Yüreğir’in sorunlarını dinleyerek çözümler ürettiğinden haberiniz var mı?     
-Çankaya Ak parti İlçe Başkanı hemşerimiz Alaadddin VAROL’un, ayırımsız tüm Çankayalıların gönlünde taht kurduğundan haberiniz var mı?  
-Sokakta üzerine düşen bir hanıma zorla tecavüz eden zanlıya:“-Suçlamayı duydun ne
diyorsun?” diyen Hakim’e, Zanlının: -Efendim ben üzerime düşeni yaptım” dediğini duydunuz mu?
-“Atatürk’ün Önsezileri” ve “Atatürkün Liderlik Sırları” isimli Kitaplarımızın D&R marketlerde ( D&R - Kitap | Cengiz Açıkgöz | Atatürk'ün Liderlik Sırları)  ilk beşte olduğunu biliyor musunuz?   
-Yaptıkları hilesiz hurdasız temiz işlerinden dolayı, Adanalı çoğu ünlü insanların gönlünde taht kuran İnşaat Ustası Aziz AÇIKGÖZ ve Boyacı Ustası Şerif KOÇ Bey’lerin size bir telefon(0538-5983215,-0545-7956363) kadar yakın olduklarını biliyor musunuz?    
-“Ak göksünde nokta nokta ben olsam/ Sen bir çiçek ben petekte bal olsam..” Türküsünü dilinden düşürmeyen sevgili kardeşim Davut ÖZGÜL’ün, Adana Acı Badem’deki tedavisinin bütün titizliğiyle devam ettiğini biliyor musunuz?
-HBY’nin,(kendisi bizim patron oluyor) inşallah bu sene benimle birlikte KABE-İ MUAZZAMA’ya umre ziyareti için hazırlıklara başladığından haberiniz var mı?
-Oktay Rıfat Amca’nın bu ziyaret haberini duyduktan kısa bir müddet sonra Kalp Spazmı geçirerek SEVGİ Hastanesinde tedavi altına alındığından haberiniz var mı!?(geçmiş olsun Rabbim seni Angaranın ve bizim başımızdan eksik etmesin Oktay Amca! Amin…)

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank