content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

23 Şub

İslam Ülkeleri Bir Bir Karış(tırıl)ıyor’

Evet Amerika dersine iyi çalışıyor!

Tek din HIRİSTİYANLIK demişti!

İslam olan ve Müslümanlığı yaşayan bazı Afrika ülkeleri ile Ortadoğu ülkelerinden bize yakın olanlar arasında bir kargaşadır gidiyor...

Yıllardır süregelen İsrail - Filistin sorunu bir türlü kapanmazken, ardından Irak karıştırıldı ve kan akmaya devam ediyor.

Bildiğiniz gibi Tunus'ta patlayan ve adeta şarapnel parçası gibi etrafa dağılan, düştüğü yerlerde de büyük tahribatlar veren olaylar devam ediyor...

Oradan Mısır'a sıçradı!

Mısır'dan Libya'ya...

Libya'dan İran'a...

İran'dan Fas'a ve Cezayir'e!

Sırada Suriye, Lübnan, Sudan, Somali gibi yerler var! TÜRKİYE de UNUTUTLMAMALI...

Bunların bir tesadüf olduğunu söylemek  pek kolay olmasa gerek.

Ben bu işleri, Amerika'nın planladığına inanıyorum!

Çünkü projenin büyük ayağı olan Irak'ta KARGAŞA çıkarmadan, doğrudan müdahil olduğu için, işin içinden çıkamadı büyük kayıplar verdi. Hatta Dünya devletleri, süper gücün MAĞLUBİYETİ yaşadığını yüzüne tokat gibi vurdu ve vurmaya devam ediyor. Ancak Amerika bu! HATALARDAN DERS ÇIKARMASINI bildi! Ve aklını başına topladı!

Nasıl?

Şimdi KARGAŞA çıkararak önce halkı kendi arasında VURUŞMAYA, maddi - manevi büyük zararlar vermeye, zayıflatıp, son hamleyi kendisinin yapması için  çalışacak. Çünkü çıkacak KARGAŞA, ABD için tek çözüm.. KARGAŞA ile ülke içinde herkes nasibini almış olacak! Taraflar zayıflayacak ve ABD’nin eli güçlenecek..

Sonra da BABALAR gibi istediğini yaptıracak!

"Terbiyeli maymun" gibi yapacak! "Otur" deyince OTURTACAK, "kalk" deyince KALDIRTACAK! Irak'ta olduğu gibi zorlanmayacak.

Aslında ülke halklarının bu oyuna gelmemeleri gerekiyor amma! Ne yazık ki biz bile bu oyunun zaman zaman parçası olmaktan kendimizi alamıyoruz!

İşte Doğu - Güneydoğu meselesi...

İşte PKK terör örgütü...

İşte Türk - Kürt söylemler... vs.

Sözün Özü!

Bu işler, ABD'nin "saman altından su yürütmesi" gibi şeyler... Süper gücüyle yapamadığını, musibetlerden ders çıkaran süper fikirleriyle, halkı birbirine kırdırarak, zayıflatarak, zamanı geldiğinde de "DUR" diyerek, kendine bağlamasını iyi becerecek olan Amerikan politikasını iyi sezmek gerek! Oyuna gelmemek gerek!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

1 Kere Cevaplanmış to “İslam Ülkeleri Bir Bir Karış(tırıl)ıyor’”

  1. 1
    Cahit KARAÇ Says:

    Sayın Mustafa Kemal GÜRSOY, Hayat bir oyundur. Ancak oyun kuralları ile oynanır. Kuralsız oyun şeytan işidir. Şeytanla oyun oynanmaz.

    Şeytana karşı en büyük silah, akıldır. Akılsız insanlar şeytanın oyuncağı olur.

    Şeytan kiminle nasıl oynayacağını ve ondan ne derecede yararlanıp faydalanacağını çok iyi bildiği için ülkesinde misafir ettiği kişileri, bölüp parçalamak istediği ülkelerde oynayacağı oyunun kuralına uygun olarak o ülkelerin sevilip sayılan insanları arasından seçip alıp götürüp onlar vasıtasıyla o ülkelerin zaaflarını öğrenip, güçsüzlük yaratmayı çok iyi bilmektedir.
    Sonuç malum.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank