content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

22 Mar

İlluminati Anlayışı ve Beklenen Son

Rönesans döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş gizli bir cemiyet,Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek

Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket eden, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir topluluktur. Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak adletmektedirler.

Bir sayfa Tarih bir cilt dolusu mantığa eşittir,evet tarihi unutturulmaya çalışılan insanlığın,tekerrürden ibaret olan yaşamları aslında saklı olmayan bir yaşamdır.

Sır kitapları,bilinmeyenlere boğarak unutturulan bir yaşam yaşatılmaya çalışılan İnsanlığın ,

güdülerek yeni geleceklerde alacakları rolleri yükleyenler şunu çok iyi bilmelidir;

Madde boyutunda yaşam ,madde gibi sonludur,istediğiniz senaryolarda bu formatın devamı olacaktır, hızla yaşlanmak, güçten düsmeye başlamanın ezikliği,Ölüm hissinin korkunç kabul edilemeyen yüzü dahi egolarınızı ve kar hırsınızı hiç azaltmıyor,

Öyle güçlüydünüz ki dinleri dahi egolarınıza göre yönlendirdiniz,ağızlarına bir parmak bal çalarak yönlendirdiğiniz ekiplerinizin mikro anlamda size sağladığı faydalar inkar edilemez,ama makro anlamda oluşturduğunuz enerji kirliliği artık dünya denen gezenimizin enerjilerine dahi olumsuz sirayet ederek insanlığı tehdit eder hale gelmiştir.

Klasik yöntem böl ve yönet olan sistem merkezinizin,firavunlaşan yapısı bu değişimlerden dahi kendine pay çıkarma gafleti içerisindedir.Bilmiyorsunuz ki firavunlaşanlar firavunların sonlarına tabii dir.

Önce dinlerle yapılanlara bakalım,1096 yılından 1272 yılana kadar 9 kez yapılmış,İsa düşmanlarına karşı savaşmanın ve de yıkım ile kan dökmenin ‘’Tanrı isteği’’olduğunu iddia eden birkaç meczubun hezeyanlı bağırışmalarına kapılıp giden milyonlarca insanın ayaklanıp başlattıkları çılgın harekete bakalım,

’’haçlı Seferleri’’Avrupa da,bunları gururlu bir kendini beğenmişlik içinde,tarihinin en şerefli sayfalarına kaydetmişlerdir.

Avrupalılar,kişi ve de millet olarak,kendilerini Haçlılar’ın ahfadı olarak görürken de,’’dedelerinin imansız Araplar ile savaşmış olmaları’’nedeniyle kendilerinin diğer insanlardan üstün gördükleri gibi ,tüm insanlığın ve de Tanrı’nın kendilerine sonsuza kadar minnet duymaları gerektiğine inanmaktadırlar.

Ancak,bu gibi olaylarda sıklıkla görüldüğü gibi,kişilerin egoizmaları öyle istiyor diye bilimsel gerçeğin göz kamaştırıcı ışıltısının örtülmesine imkan yoktur.

Tüm tarih gelişimi içinde kendilerini insan olarak kabul eden kimseler için,Haçlı seferleri’nden daha aşağılık,daha barbar ve daha sefil bir devir yaşanmamıştır.yaklaşık 400 yıl sonra bu sefer farklı teknikler le devam eden aynı zihniyet.

Din adına yapılan vahşetleri bir kenara bırakalım,Din denilen olgunun merkezine inerseniz,zaten evrenin sahibinin tekliğine giden bir yolda bulursunuz kendinizi, sonsuzluğun sahibinin iradesinin tecelli ettiği bu yolu anlayabilmek Ruhsal zekanızı,Duygusal zekanızla harmanladığınız bir yola girmekle başlar.

Bu yola hangi din adını koyarsanız koyun işin aslı mutlak iradenin tecellisini yaşamaktan başka bir şey değildir.

Ekonomik anlamda,siyasi anlamda gücünüze tehdit düşündüğünüz insanları,ırkları yok etme güdüsünü düşünün,öldürmenin yok etmenin yollarını ve teknolojilerini düşünün ,zaten yok olacağımız madde boyutunu ,daha çok madde bağımlılarını andıran bir anlayışla maddeyi kullanarak yok etmeye çalışmanın,yaradılışın merkezine doğasına enerjisine verdiği zararı göremeyecek kadar kör olmanın sırrı , madde ve madde ötesi boyuttaki tüm unsurların ve sonsuzluğun asıl sahibinin iradesinde saklı.

Bindiği dalı kesen insanoğlu bir gün bu hatadan döner umarım.Aslında her şey insan nefsinin değmediği kutsal metinlerin ve yorumların içerisinde anlatılmakta,anlayanlar,dünyanın her yerinde zaten çaresiz ve fayda odaklı bir yaşam ile kimseyi küçük görmeden,kendilerini ve çevrelerinin Enerjisini temizlemeye çalışıyorlar ,şu an ki düzensizliklerde ki düzen de bu insanların sayesinde

devam etmek de umarım bu insanları vahşi güçler,kast larında ,küçük görerek kendilerini kar larına endekslemiş mutlak güç ler, yok etmez,çünkü asıl kıyamet o zaman tecelli edecek.

Ancak korkmayın her son bir başlangıçtır…

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank