content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

03 Eki

Hayat Bu İşte

Dün varız bu gün yokuz. Acısıyla tatlısıyla yaşadığımız ömür gün geliyor bitiyor. Daha dün aramızda olan çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik (Fazilet AKTAŞ BOZDOĞAN) Her insan gibi oda yaşamı boyunca kendisi için çocukları için didindi tırmandı,var gücüyle hayata tutunmaya çalıştı.

Maalesef biz insanlar için hayat istediğimiz gibi devam etmiyor. Tam rahata erdim dediğimiz zaman bakmışız beklenmedik bir kaza yada beklenmedik bir hastalık ..

Görüyoruz ki yaşadığımız sürede hiç kimseyi kırmaya,üzmeye,incitmemeye gerek yok. Saygıyla sevgiyle yaklaşmak en doğrusu.Bir saniye sonrasına bile garanti veremediğimiz bu dünyanın göz kamaştırıcı nimetleri içinde,tahtı ve köşkü içinde kimseyi olduğundan farklı görmekte ne kadar anlamsız geliyor.

Elbette ki insanız zaaflarımız var ulaşılamaz arzularımız var,ama öyle bir an geliyor ki hepsinden vazgeçiyoruz. Değmezmiş diyoruz ve geçmişimizi göz önüne alıp yeni bir şekil veriyoruz hayatımıza. Memnun olsak ta olmasak ta.

Fazilet hocam benim hem hemşerim,hem de meslektaşımdı. Onu kaybetmenin acısı derinden yaraladı beni. Fakat akibetin kaçınılmaz olduğunu biliyoruz. Elimizden gelen sadece ona dua etmek.

Mekanın cennet olsun sevgili hemşerim,meslektaşım,arkadaşım dualarım seninledir.

Gazetemizin tüm yazar ve görevlilerine,değerli arkadaşımızın ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyor saygılar sunuyorum.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank