content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

20 Şub

Hastaya ve Hastaneye Zarar Veriyorlar!

İktidar, fakir-yoksul ama devletine ve hükümetine sıttısadakatla bağlı milletine her türlü şartlarda en mükemmel sağlık hizmeti vermenin gayreti içerisinde kendilerini parçalıyor.
Hatta bütün bunlar yetmez diyerek sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında yapılacak yeni sağlık tesisleri için hastanelerde hasta odaları kral dairesi gibitasarlanacak, hasta odasına telefon, internet, hemşire çağırma, televizyon, yangın ihbar, müzik yayın hatları çekilecek ve her hasta için ayrı ve yeteri kadar elektrik prizi yapılacak. İçinde tuvaleti ve banyosu ve olacak, hasta için sabit çalışma masası bile yapılacak. Bütün hasta yatak odası banyolarına duş perdeleri yapılacak. Ayrıca hasta odalarına hastanın gerektiğinde tek başına tuvalete gidebilmesini sağlayacak tutunma barları yapılacak. Hasta odalarında; hasta, doktor, hemşire ve refakatçinin hareket kabiliyetini kısıtlayıcı girinti ve çıkıntılar olmayacak diye yeni ve modern hastaneler yapmanın mücadelesini veriyor.

İktidara mensup seçilmiş çok başlı ilçe yöneticileri başta olmak üzere Ünye Devlet Hastanesinde amir memur karışıklığı özellikle acil servisteki çalışanlar arasında gözden kaçmayan guruplaşmalar, yasanın emirleri doğrultusunda Grant tuvalet olunması gerekirken kontlu, montlu, top sakal karışmış, entel, kılık kıyafet yasasına muhalefet (Acil Sorumlu Hekimi Hariç), 112 acil odasının amir ve bazı memurlar dâhil sigara içme odasına döndürülmesi ve odada resmi işlemler için bulunan kurum bilgisayarının hastane işleri dışında iktidarın gücünü kendinde gören kendini bilmezler tarafından kullanılmasına kadar yaşanan olumsuzluklar ve vurdumduymazlıkları görmezden gelen amir ve memurlar hükümetin sağlık alanında yaptığı devrim niteliğindeki özverili çabalarına bile bile gölge düşürmektedirler.

Yüce yaratanın insana verdiği akıl, doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi gerektirdiği için doğruya doğru demek Sezarın hakkını sezara vermektir.
Bu nedenle sen sen ol, devlet adına millete sağlık hizmeti vermek için onlarca para ve zaman harcanarak yapılmış, Doktor ve sağlık çalışanı kadroları, son teknoloji harikası alet ve edevatları eksiksiz olarak tamamlanıp devlet adına milletin emrine tahsis edilmiş Devlet Hastanesinde, özellikle acil serviste insanların gözleri önünde fütursuzca yaşanan yanlışlıkları, olumsuzlukları adam kayırmaları, çalışanları sizden bizden diye ayrıştıranları gördüğün bildiğin halde vicdanın el veriyorsa gel de yazma diyor, saygılar sunuyorum!
Ahmet Yenin
Hastaya ve Hastaneye Zarar Veriyorlar!

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank