content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

24 Ara

Güle Güle Bahri Akbulut

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile dostluğumuz Fuat Dursun'la başlamıştı. Fuat Bey şimdilerde Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapıyor. Yozgat Şairler ve Yazarlar Birliğini kurduğumuzda Fuat Bey bizimle birlikteydi: yardımcı oldu, destek verdi, güç kaynağımız oldu. Kendisine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birçok programı birlikte yürüttük. Şiir yarışma programları, şiir şölenleri, köy okullarına kütüphane kurma kampanyaları ile birçok programda güç birliğinde bulunduk. Hiç uğramadığımız mekan bizim evimiz yuvamız olmuştu. Programların ötesinde kültür müdürlüğü ile sıcak  bir dostluğumuz başlamıştı. Orası kendi evimiz gibiydi.

Fuat Dursun Bey gittikten sonra şu endişeyi taşıdık. Kültür Müdürü olarak bizlere sahip çıkacak birisi gelmezse bu dostluğumuz devam etmez, eski günlere döneriz demiştik. Ama öyle olmadı, Kültür Müdürü olarak Bahri Akbulut Bey göreve başladı. Bizim dostluğumuz daha da derinleşti. Kültürle kucaklaşır hale geldik. Sırt sırda verdik onlarca programı gerçekleştirdik.

TEŞEKKÜRLER BAHRİ AKBULUT BEY

Bahri Akbulut Kültür Müdürü olarak göreve başlayınca arkadaşlarımızla kendisine bir hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk.

Fuat Dursun'la olan dostluğumuzu anlattık. Biz daha güzellerini yapacağız demişti. Sıcak ve sevecen yüzü bizlere umut kaynağı oldu, güven verdi. Onunla yeniden bismillah deyip yeni kararlara, projelere imza attık.

Bahri Akbulut Bey'in bütün çalışmalarının içinde bulunduk. SÖKÜM toplantısına birlikte katıldık. Kayseri'de Yozgat'ı temsil ettik. Misafirleri birlikte karşıladık, şiir şölenlerine birlite alın terimizi kattık. Yozgat'ın tanıtımı için söz birliği yaptık, birlikte güzel çalışmaların başlangıcını oluşturduk.
Ona tam anlamıyla ısınmıştık ki, birde ne duyalım, Bahri Akbulut'un da tayini çıkmış, Yozgat'a veda etmeye hazırlanıyordu.
Elbette makamlar kimseye baki değildi, gelen gidecek, gidenlerin yeri dolacak. Bu çark böyle dönmeye devam edecek.

Onu en iyi anlayanlardan birileri de bizdik. Onu en iyi takip edenlerden birileri de biziz. Emeği vardı, gayreti vardı, çabası vardı, Yozgat'ın tanıtımı için çırpınan bir arkadaşımızdı. Hayır boş boş oturmadı, fikirler, projeler üretti, emek verdi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün çalışmalarında onun emeği alın  teri, heyecan dolu çabasına gayretine şahit olduk.
Biz emeğe ve alın terine saygı duyan insanlardanız.  Emeğe, alın terine, çabasına, tatlı heyecanına bir Yozgatlı olarak teşekkür ediyoruz. İnsanların ardından çok şey konuşabilirsiniz, ama biz olumsuzluk anlamında bir şey konuşmayız.
Emeğine ve alın terine saygımızdan dolayı…

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ

Evet dünkü tarih itibariyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü yürüten dostumuz Sayın Bahri Akbulut Yozgat'a veda ederek aramızdan ayrıldılar. Onunla birlikte çalışan, ona dost olan birileri olarak bize düşen yeni görevinde ona başarılar dilemektir.

Allah yeni görevinde başarı dolu bir çalışma nasip eylesin. Bayburt Yozgat'a uzak değil, inşallah Bayburt dostluğumuz başlamış olacak.

Arkadaşlarımızla ona güle güle git demek üzere makamına uğradık. İyi dileklerimizi ifade ettik. O da bize; “Bayburt'ta sizlerin bir kardeş, dostu var, buyurun gelin, her zaman kapımız sizlere açık” diye uğurladı bizi.

Evet Yozgat bir dostunu daha kaybetti. Ne diyelim, gelen gidiyor, yerine yenileri geliyor. Gönül yeni gelenle yeni bir dostluk kurmanın peşinde olacaktır.

Yozgat'a veda eden aramızdan ayrılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Bahri Akbulut Bey'e güle güle git diyor yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz. Kültür Müdürlüğü ile dostluğumuz devam edecek inşallah!..

Memleket bizim memleketimiz, bu kültür kendi öz kültürümüz; halk kültürüne hizmet etmekten mutluluk duyarız. Yozgat'ın tanıtımı için çalışmak şevk veriyor.

Tabi ki ayrılıklarda bizi hüzünlendiriyor, ne diyelim.


-

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank