content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

07 Tem

Evet Eksen Kayık Amma Kimin!? BAYKAL’ın mı?

Evet Eksen Kayık Amma Kimin!? BAYKAmı? CHP'nin mi?

Yıllanmış siyasetçiler...
Muhalefette kalmayı HÜNER sayan zihniyet...


BAYKAL...
ve
SAV, "ŞİMDİLİK" diyerek Genel Kurul çağrısına ara vermişler...
Ne zamana kadar?
09 Temmuz'a kadar! Yani 3 gün daha müsaade!
Bence lütfetmişler...
Acaba 600 küsur delege imzası toplayamadıkları için mi verildi bu süre? Yoksa gerçekten CHP'yi düşündükleri için mi? Ya da şu "YEMİN KRİZİ"nden kendilerine pay çıkarma, siyasi nemalanma oyunu mu tanınan süre?
Bence 3.sü... Yani yemin krizinden kendilerine pay çıkarıp HAMLE yapmak için pusuya yattılar! KILIÇDAROĞLU keşke bu fırsatı vermeseydi.

Yarın grup kararını bozup, çıkıp yemin ederlerse bu ikili hiç şaşmayın...
Efendim; "KILIÇDAROĞLU ile CHP'nin ekseni kaymış!"....
Kayma falan yok... Neden kaysın?
Bence bunun adını doğru koymak gerek.
CHP'nin eksenini kaydıran KILIÇDAROĞLU değil, tam aksine BAYKAL'ın KASETLE (!!!) eksenini kaydırdığı CHP'yi, hatta BAYKAL'ı toplayan isimdir KILIÇDAROĞLU. "Eline, beline, diline" felsefesini şiar edinen kültürden gelen bir isim olduğu için, CHP ekseninin kaydırıldığından bahsediliyor olmasın!? Bakın yakın bir zamanda bu da gündeme gelebilir!
KILIÇDAROĞLU, çok kötü (!!) bir durumda devraldığı ve kısacık (6 aylık) sürede CHP'yi %20'lerden alıp, %26' lara çıkardığı için, CHP'yi ilk kez İKTİDARA TALİP ettiği için ekseni kaymış olmakla suçlanıyor!
Evet BAYKAL ve SAV haklı.

Neyine senin İKTİDARA talip olmak CHP!
Neyine yetmiyor ANAMUHALEFET olmak!
Sorumluluk alacaksın da ne olacak? Sen BAYKAL, hangi SOL görüşünle şu gelişen TÜRKİYE GERÇEKLERİNİ GÖREBİLECEK ve HALLEDEBİLE-CEKSİN? Bugüne kadar net olarak ortaya koyduğun bir çözüm önerin oldu mu? Ne güzel işte "ekmek sol'dan, su muhalif'ten"... Çık kürsüye bastır yaygarayı, her üretilene bul bahaneyi, HEDEF YOK her gün ayrı bir ROTA, al işte sana KAYMAMIŞ EKSEN... Bu eksenden bugüne kadar ne hayır gördük ki bundan sonra ne göreceğiz!?
Sözün Özü!
CHP artık zincirlerini kırmak zorunda. Türkiye'yi kuran bir parti, BAYKAL adıyla özdeşleştirilmemeli... 50 yıldır CHP'ye bir arpa boyu yol kazandırmayanların EKSENİNİ KAYDIRMAK, tüm CHP'lilerin boynunun borcu olmalı! Bu filmi defalarca gördük. BAYKAL hep hizipçilik yapmıştır! ECEVİT - İNÖNÜ dönemlerinde bile... Kamer GENÇ'in dediği gibi bunların artık köşelerine çekilmeleri, çektirilmeleri gerekiyor... Aksi halde Başbakan ERDOĞAN'ın gökte ararken yerde bulacağı isim olur bir kez daha BAYKAL... Ve CHP'nin de sonu... Unutmayalım ki iktidar, kuşun bir kanadıdır. Diğer kanadı Anamuhalefettir. Olmazsa olmazdır.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank