content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

20 Eyl

Evet Didim’e Artık Yolcu İskelesi Şart

İskele... Gemi Yanaşma İskelesi.

Günübirlik 2 bin, 3 bin yolcunun bir anda ilçeye serpilmesi...

Turistik açıdan OYNAK bir girdi çıktı... İşte Cuma günü bir kez daha gördük!

2 - 3 kilometre açığa demir atan yaklaşık 500 kişilik bir gemi ve yolcularının filikalarla Gümrük Kapısına taşınması. Buradan da Didim'in yüzüne bakmadan (!) otobüslerle başka yerlere taşınması..

Çok çok yazık. Tabii kalitesizlik cabası....Suç bizde yani!

Türkiye'nin Dünya'ya açılan kapısı, üstelik Turizm ilçesi Didim'e hiç, amma hiç yakışmıyor... İskele ile birlikte DEĞİŞİM de ŞART. Hem de tepeden tırnağa!

Bırakın oturduğunuz yerden ahkam kesmeyi, DEDİ-KODU yapmayı da gerçekleri görün artık. Bunu yapacaksa devlet yapacak. Belediye imkanlarıyla mümkün değil. Devleti bu konuda harekete geçirecek olanlar da belli. Şayet FARKINDALARSA! Güçleri yetiyorsa. Didim'de hep bakıp durmak yerine SÖZ SAHİBİ olmak isteniyorsa işte fırsatların en büyüğü bu.

Başbakan sahilleri almak istiyormuş! SAHİL ÇALIŞMASI'na Didim'den başlasın. İlçedeki temsilcileri bunun farkında değil amma bundan basit ne var? Hazırla projeni ve sun yetkililere. Hep siyaset yapmak yerine biraz da DİDİMLİLERE HİZMET VERİN. Yaptırın bu iskeleyi vatandaşın cebi ısınsın, yüzü gülsün, işsizlik kalksın. Bakın bakalım yerel yönetimi alır mısınız almaz mısınız? Bakın bakalım bu vatandaş sizin yanınızda yer alıyor mu almıyor mu? Yok işte bu anlayış yok ne yazık ki!

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank