content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 May

Eskimeyen Duygular

Hep bekledim, yollara baktım hep ama gördüklerimin hiç biri sen değildin. O kadar umutluydum ki geleceğinden mutlaka diyordum bu gün olmasa yarın gelir. Yarınlarda bu gün oldu ama sen yine gelmedin.

Fakat bir gün geleceğinden eminim, bu duyguyu ve sıcaklığı bana verdiğin için hep bekleyeceğim. Bu beklemenin zamanını belki ben iyi ayarlayamadım, zamanı iyi değerlendiremedim belki ama ne desem boş. Ben ihtiyatlı davrandım hep sen de kaçındın.

Aslında doğru olan da buydu galiba. Hiç beklemediğim bir zamanda hissettim senin sıcaklığını, sadece o zaman tutabildim ellerinden. O zaman açılabildim sana, belki de diyeceksin neden bu kadar bekledin ama dedim ya öyle olması gerekiyordu belki de.a

Hatırlarsan kısık bir sesle çekinerek söyleyebilmiştim sana karşı olan duygumu. Alışkın değildim ki bu ortamlara pat diye düşeyim içine. Yapamadım işte sende farkındasın.

Ben yaklaştıkça uzaklaşma sende artık. Her ne olursa olsun anla biraz beni. Sanki kıyamet kopmaz ya. Belki hata yapıyorum farkındayım hatta bazen de diyorum kendime doğrumu yapıyorsun diye aldığım cevap olumsuz oluyor genelde. Ama her ne olursa olsun bekleyeceğim hep. İkimizde şartlara göre hareket etmek zorundayız bunu biliyorum ama sen olmadan olmuyor.

Bundan sonra söz verdim kendime seni gördüğüm ilk anda söyleyeceğim içimden geçenlerin hepsini. Bırakmayacağım artık seni hiçbir yere. Bunu daha önceleri de denemek istedim ama tek düşündüğüm şey seni incitmemek, üzmemekti. Sende bekliyordun belki sana karşı açılmamı, duygularımı paylaşmamı ama sanırım sende söyleyemedin.

En iyisi biz bu işi zamana mı bırakalım inan bende bilmiyorum, bildiğim tek şey seni kafamdan silememem. Sende öyle bir şey var ki beni sana çekiyor, bu nedir anlayamadım ama beklemeye değiyorsun sen.

Sıcaksın, hoşsun hem de kibarsın. Bir o kadar da kurnazsın ama bunu pek beceremiyorsun. Her ne desem bir engel çıkarıyorsun karşıma. Arayı o kadar açıyorsun ki görüşmek te mümkün olmuyor her zaman. Benim sana gelmem uygun değil ama senin gelmen de bir sakınca da yok bilmem neden gelemiyorsun.

Demek ki sana göre bir nedeni var. Haksız da değilsin biliyorum fakat sana o kadar ısındım ki bu sıcaklığı yaşamak istiyorum hep. Belki hiç gelemeyecekmiş sin gibi bir karamsarlık çöküyor içime, sonradan yine bir umut ışığı doğuyor gelecek bir gün mutlaka diyorum. İnşallah benim ben olduğum bir zamanda gelirsin de geldiğine değer.

Şöyle usulca yanına sokulup sıcaklığınla ısınmak istiyorum. Söyleyemediklerimin hepsini saymak istiyorum sana. Hele bu günlerde o kadar ihtiyaç duydum ki sana anlatamam. Keşke diyorum çıkıp gelse, yoldan geçen her kesi seni sandığım çok oldu. Ama ardından hep bir hayal kırıklığı yaşadım. Gördüklerimin hiç biri sen değildin.

Çok insan çıkar karşıma kalbime girmek ister ama ben isterim ki o sen ol. Başkasını bende istemem. Vazgeçilmeyen, özlenen hep uzakta olurmuş meğer bunu şimdi daha iyi anladım. Ama senin geleceğin umudu hep içimde olduğu için bu özlemi ve hasreti yenebiliyorum.

Fakat ben hep seni istiyorum ve seni özlüyorum. Sensiz yaşamaya alışırım belki ama iyi bil asla senden vazgeçemem. Kim bilir belki de hiç beklemediğim bir anda çıkıp geleceksin bu da hep aklımda. Sana karşı olan duygularımın hiç biri eski değil inan hepsi tap taze, bunun yaşla falan ilgisi de yok.

Önemli olan hissetmesini ve beklemesini bilebilmektir. Ben hissettiğimden eminim yanıldığımı sanmıyorum, seninde öyle olduğunu düşünüyorum.

Seni her zaman ve herkesten daha çok ben bekleyeceğim. Demiştim ya sen beklemeye değersin. İşte buna inandığım için içimdeki en taze ve sıcak duygularımla bekleyeceğim.

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank