content
21 Şub

Ergenekon ve Hizbullah

Zaman geçtikçe neler çıkıyor Ergenekon’dan. Vatan hainler din suikastçıları sahte şeyhler, devlete baş kaldıran hainle gafiller hırsızlar eroinmanlar yalancılar, sahtekarlar, hukukun ırzına geçenler şerefli Türk ordusunun elbisesi altında her türlü melaneti yapacak kadar aşağılık hale gelmiş zihniyetler devletin parasını kendi keyfine kullananlar vs. vs.

Bir zamanların Perinçek  gibi ne idüğü belirsiz komünistleri şimdi ise PKK akıl hocaları ulusalcılık zırvası ile hüngürdüyor. Ordunun içinde Türk milletinin göz bebeğine sızmış hainler Milleti ordudan silahlı kuvvetlerden bıktırıyor. Orduyu milletin düşmanı gibi gösteriyor. Diğer yandan Hukukçu  cüppesi altında  adaletin ırzına geçiyorlar.Bilim adına film çeviriyorlar üniversiteleri soyuyorlar. Sorarsan da bunları  devlet adına devlet için yapıyorlar.

İhanetin  adı  ne zaman devletçilik oldu?

Oysa bu isim şanlı tarihimiz tertemiz sayfalarından birinin  daha açılışının destanı  değimliydi? Bu ismi kullanan ceddimizin Ergenekon dan çıkışı böylemiydi? Bu saf kalender, devletine milletine  sadık, ihanet  nedir bilmeyen, sahtekarlık nedir anlamayan necip Türk milleti bu hale mi gelecekti. Dünyaya böyle mi yansıyacaktı. Koskoca generallerin düştükleri hale bakın. Şerefli Türk ordusunu ne hale getirmişler.

Neden  Ergenekon  adını kullandılar böyle ir ihanet yuvasına dersiniz. Bana  göre  vatansever insanları  milletini seven  gençleri kandırmak  onlardaki hamasi duyguları daha iyi kullanmak içindir.

Nasıl ki Hizbullah  kurulduğunda  eli kanlı katiller bir takım  dindar  gençleri de kandırarak bu  ismin  hatırına taraftar  topladılarsa Ergenekon  adına da  kullanılacak bilgisiz  tecrübesiz gençler her alandan çıkacaktır.

Çıkmıştır da. Genç subaylar, polisler öğrenciler. Hatta Ülkücü camia gibi temiz bir Türk İslam  davası  yolcuları  bile buna  aldanmıştır. Sanırım MHP de Ergenekon isminin hassasiyeti ile gelişmelere dahil olmamaya çalışıyor.  

Nitekim Hırank  Dink’i öldüren gençte aynı duygularının  tahrik  edilmesi sonucu bu anlamsız Cinayeti işlemiştir. Sanki bu Ermeniz gazetecinin ölmesi memleketi kurtaracakmış gibi!

Üstelik kurdukları komplolarla birlikte Ergenekon isminin altına yerleşerek kendilerini de kamufle etmiş vatan hainleri bunlar. 

Sahi Hizbullah adını da bunlar kullanarak faili meçhulleri bu isim altında işleterek insanları Allah sevgisinden din sevgisinden uzaklaştırmayı planlamışlardı. Müslüman’ı katil terörist göstermeyi amaçlayarak bir taşla iki kuş vurmuşlardı yani. Bir taraftan Hizbullah ismi ile cinayetler işlemişler Müslüman insanları kendi değerleri ile çatışmaya sürüklerken bir taraftan da terör estirmişler. Bu isimlerin kullanılması tesadüf değildir bence. Bu adamlar sadece din düşmanı değil aynı zamanda ciddi anlamda Türk düşmanlığı da yapıyorlar.  

Kısaca Ergenekon bizim bildiğimiz tarihi destanın misyonunu üslenen bir vatanseverlerden oluşan bir örgütlenme değil,  tam tersi tarihimizdeki bu şerefli işaret taşlarını, destanlarımızdaki deri manaları yok etmeye  çalışan tarihimize kast  eden ihanet  şebekesidir.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank