content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

07 Ara

Didim’de Türkiye Şampiyonlukları Oynanıyor Amma…

Hatırlarsınız yaz başlarında da sanırım 1 hafta süren Hentbol şampiyonluk müsabakaları vardı!

Didimli ilgi göstermemişti!

03 - 05 Aralık tarihlerinde 21 Yaş Altı Kadınlar Salon Hokeyi Şampiyonluk maçları vardı. Ne yazık ki buna da ilgi göstermedik!

Sadece bunlar değil, başarılı bir futbol takımımız var, diğerleri gibi hepten olmasa da, ona da gereken ilgi gösterilmiyor...

Oysa havalar çok güzel. Ailece bile izlenecek düzeylerde müsabakalar oynanıyor. Gerek Stadyumda gerekse Salonda.

Cumartesi, Pazar günleri, ya da akşamları oynanan bu tür salon turnuvalarını izlemekte ve çocuklarımıza izletmekte yarar var. Hem biz, hem de çocuklar, TV'lerin sıkıcı, gereksiz bir sürü programını izlemekten kurtulacağımız gibi, aslında ele geçmeyecek fırsatlar olarak görüyorum! Zira çocukların izlemesi, kendisine yakın bulduğu dalda bilgi - beceri sahibi olması ve ona yönelmesi için belki de bir dönüm noktası olacaktır.

Sporun vereceği zindelik, ve gelişecek vücut yapısında oynadığı önemli roller açısından da bu tür sporlar, aynı zamanda zihin yorgunluğunun da atılmasında, bedenin dinlenmesinde önemli faktör olduğunu uzmanlarımız her fırsatta söylüyor ve yapılmasını öneriyor. Öğrenciler için derslerde de kesinlikle başarısızlığa yol açmadığı, tam aksine boş zamanlarının değerlendirilmesi bakımından yararlı bulunduğu yine uzmanlar tarafından sıkça dile getiriliyor.

Sözün Özü!

Bence çocukları bu tür müsabakalara getirmek, coşkulara ortak etmek ve stres atmaları için bağırıp - çağırmalarına fırsat tanımak, sevdiği spora yönelmeleri için onlara en azından izleme alternatifleri sunmak gerekir diye düşünüyorum.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank