content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Kas

Dabılyu Buş ve Rays, sizin ne haddinize bize had bildirmek!

Amerikanın ne haddine bize sınır çizmek.
Doludizgin koşuyoruz, kanayan yanımıza, Bir tarafımız kanıyor. Kanser yayılmaya başlamadan, güneydoğudan itibaren, kuzey ırak ı bütünüyle kazıyıp temizlememiz lazım.

Bu konuda umarız Başbakan Amerika başkanı ile görüşmesinden sonra tavır değişikliğine gitmez. O görüşmeyi merakla bekliyoruz. Hoş kıvırmalar başlarsa BU MİLLETİ KİMSE TUTAMAZ.
ASKERLİK ŞUBELERİ ASKERLİK MÜRACAAT DİLEKÇELERİYLE DOLDU TAŞTI.

Sabrımız sona gelmiş bıçak kemiğe dayanmıştır.

Bıçağın kemiğe dayanmasının bir sonucu olarak Türkiye devletinin yönetimi Türk Silahlı Kuvvetleriyle birlikte azimli ve kararlı bir şekilde SINIR ÖTESİ TEMİZLİK OPERASYONU nu planlamıştır. Bu plandaki azım, kararlılık ve belirginlik dün 3 Kasım 2007 tarihi itibarıyla ŞER GÜÇLERİN geri adım atmalarına neden olmuş, bir kısım göstermelik önlemler alınmaya başlanmıştır.

İster Kuzey Iraktaki kampların boşaltılması, isterse kaybolan askerlerin bulunup teslim edilmesi artık bu operasyonu durdurmamalıdır. Bu bir DURDURMA oyunudur. Ve bu oyunda Türkiye Cumhuriyeti kararlılığından vazgeçmemelidir. ABD kurguladığı oyunda Türkiye için her zaman biçmiş olduğu UYSAL KOYUN rolü ters tepmiş ve bu günlere gelmiştir.

Artık isteklerimizin Birleşim Devletlere açık ve seçik olarak deklere edilmesinin finalindeyiz. Bu final sonrası operasyon yapılmalıdır. Had bildirmelerinin sonucu olarak Kuzey Irak toprakları temizlenmeden ki bu temizlik beş yıl mı sürer on yıl mı sürer bu toprakların güvenliği ve istikrarı tam olarak sağlanmadan geri çekilme işlemi yapılmamalıdır.

Artık dünyada Türkiye ve Türkler konuşulmakta. Her zaman her yerde belirginliğimiz dünyaya bırakmış olduğumuz hoşgörü ve uzlaşmacılığımızın bir sonucudur. Ama algılamak istemeyenler ve şer güçler için hoşgörüden uzaklaşabiliriz.

NOT: Bu sitede yayınlanmakta olan yazılar http://www.yazarport.com, http://www.gunesgazetesi.net https://www.bilgiagi.net http://www.bilgievreni.com, ile, Halkın Sesi ve Güney Marmara Yaşam gazetelerinde yayınlanmaktadır.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank