content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

17 May

CHP’lileri AK Partili Belediye mi Engellemek İstemiş?

Dün Avcılar'da yaşanan olay ancak CHP'de yaşanabilirdi. Başka partilerde yaşansa,  o partinin üst organları o belediye başkanı ile ilgili ne yaparlar?

Avcılar CHP İlçe Örgütü, belediye önünde bulunan havuzun önünde milletvekili adayları bir şölenle tanıtmak için, yasal izinlerini alır. Konser için kullanılacak TIR’ı meydana getirirler.

Getirirler getirmesine de, AK Partili pardon; CHP'li belediye yöneticileri, "TIR’ı buraya sokamazsınız. Derhal buradan çıkarın" diyerek fırçalarını atarlar. Tartışma başlar; koyarsın, koyamazsın derken, parti yetkilileri belgelerini sunarlar ve konser hazırlıklarına başlarlar.

Bu kavgayı anlamak için 2009 seçimlerini, İlçe Örgütü ile Değirmenci arasında yaşanan kavgayı, aynı zamanda şu anda CHP'nin milletvekili adayı olan Orhan Duran'ın yerel seçimlerde DSP'den aday olmasını ve adam öldürmeye teşebbüse kadar varan kavgaları hatırlamak lazım.

CHP konserine Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ve belediye yetkililerinin katılmayacağı iddia ediliyor...
Sahi böylesine birbirini sevmeyenle CHP, nasıl iktidar olabilir? Birilerinin buna müdahale etmesi gerekmez mi?
Son çağrı: Dünkü yazımla ilgili Büyüçekmeceli sivil toplum yöneticileri arayarak, kendile-rine çağrı yapmadığımı belirterek sitemlerini ilettiler. Halbu ki yazımın son paragrafında  çağrımı 'herkese' diye yenilemiştim... Haydi pazar günü Tepecekspor Futbol takımını şampiyonluk maçında yalnız bırakmayalım...
Başarıda bizimde tuzumuz olsun...

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank