content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Ağu

Bu Kişi Sadist… Mutlaka Bulunmalı…

Didim Belediyesi Kültür Servisi'nden Cuma günü bir haber geçildi gazetelere...
Turist gezdiren bir safari jip sürücüsünün, Fevzipaşa'da gölgede uyuyan bir köpeğin üzerinden geçerek ölümüne sebebiyet verdiğiyle ilgili...
Haberi okumak bile insanın içini sızlatıyor...
Amma o safari yapan, turistleri gezdiren İNSAN GÖRÜNÜMÜNDEKİ (adını siz koyun) KANI BOZUK sadist kişi, zevk uğruna, sessiz sedasız gölgesine çekilmiş uyuyan bir köpeğin üzerinden geçebiliyor ve hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam edebiliyor!...
Bu kişi mutlaka bulunmalı...
Çünkü bu kişi taşıdığı turiste de böyle bir işkence çektirecektir yakında!
Çünkü bu kişinin artık İNSANLIKLA bağları kopmuştur.
Bu Ramazan günü, bu sıcaklarda gölgeye çekilmiş, kimseye hiç bir zararı olmayan bir hayvana bu işkenceyi çektiren kişinin İNSANLIĞINDAN şüphe duyulmalıdır.
Yetkililerin bu kişiye vereceği ceza bir tarafa, bu firma sahibinin bu kişiyi mutlaka araştırıp bulması ve en azından İŞİNE SON vermesi İNSANLIK gereğidir.
Olayı gören görgü tanıkları belediyeye verdiği bilgide, SADİST kişinin jipi özellikle hayvanın üzerine sürdüğü, hiç fren yapma gereği duymadığı ve hiç bir şey olmamış gibi kahkahalarla yoluna devam ettiği şeklinde... Ve jipin indeki TURİSTLERDEN tepki almasına rağmen, ikaz edilmesine rağmen sürücü canavarın yoluna devam ettiği şeklinde.
Belediye personeli köpeğe müdahale etmek için olay yerine hemen hareket ediyorlarsa da yetiştiklerinde ne yazık ki köpeğin ölmüş olduğunu, yapılacak bir şeyin kalmadığını üzüntü içerisinde görüyorlar...
Evet olay bu.
Bu VAHŞİ YARATIK mutlaka DURDURULMALIDIR. Buna sessiz kalmak, aracına aldığı insanların başına geleceklere de sessiz kalmak olacaktır. Bu kişiyi mutlaka TEDAVİ ettirip sokağa öyle salmak gerektiğini söylemek istiyorum.
Sözün Özü!
Aslında bunun haber yapılması istenmişti ancak, jipin ait olduğu firma, plaka, gün ve saat belirtilmediği için köşemde bu şekilde yayınlamayı uygun buldum. Gereğini yapmak ilgililerin işi. Umarım ve inşallah bu kişi araştırılır, bulunur ve hatası yüzüne vurularak, başka hatalar işlememesi sağlanır. Aksi halde KİŞİYİ ve onun aracına binenleri çok daha kötü sonuçların beklediği gün gibi ortada!

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank