content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Eyl

Ayıp! Amma Gerçekten Ayıp.

4+4+4 Eğitim sistemi Hükümetin elinde patladı gibi...

Patlamış olacak ki; Abuk sabuk konuşmalar var! Hem de Bakan düzeyinde!

Ayıp yahu ayıp.

Sizin getirdiğiniz yaş sınırı 66 ay...

Yani 5 -ila 5,5 yaş...

Yani bu yaşta kimilerinin ağzında lastik meme olunan yaş!

Buna itiraz etmek, bu yaşta BEBEĞİNİ okula göndermeyen ve rapor alan veliyi nasıl olur da PKK ile aynı tutarsınız? Yandaş sayarsınız o terör örgütüne? Ayıp denen bir şey var..

Kaldı ki çocuğunu 50-60-66 aylık iken okula göndermek istemeyen velinin PKK ile bir tutulmasının alakası ne? Böyle bir şey olur mu?

Bu yasa daha çıkmadan, tartışılırken ve komisyonlarda görüşülürken karşı çıkan profesörler, doçentler, eğitimciler, psikologlar olmuş ve herkes kendi branşından değerlendirmiş, olmaması gerektiğini söylemişlerdi.

Tabii ki bizler de kendi görüşlerimizi yansıtmıştık! PKK terör örgütüyle ne alakamız olur.

Gerçekten suçlama çok ağır.

Şimdi velilerimiz iki arada bir derede kaldılar! Olmaz böyle şey. Bu kadar acımasız bir benzetme, bu kadar destursuz bir suçlamayı kabul etmek mümkün değil.

O çocuk masada uyuklayıp kalacak. Oturduğu yerde uyuklayacak. İster istemez uyandıracaksınız, kaldıracaksınız. Tatlı uykusundan  her gün bu şekilde uyandırılacak olan çocuk nasıl sınıf şartlarına, okul disiplinine adapte olacak söyler misiniz?

Anneleri iş hayatından çekmenin, iş hayatından dışlamanın, "kadının yeri evidir" mantığından hareketle hapsetmek değil midir? 60-66 aylık çocuğun her an annesine ihtiyacı vardır. İhtiyacı olan bir zamanda okulda olduğu sürece annelerin de okul önünde beklemesi, herhangi bir işle ilgilenmemsi anlamına gelmiyor mu?

Ya Sonra !!?

Okullarda Anne Odaları... Örgü yumakları, dantel, şiş, tığ, derken; eli ayağı işten, işyerlerinden kendiliğinden çekilmiş EV KADINLARI ordusu oluşacak...

Bence bu 4+4+4 eğitim sistemiyle birlikte annelerin, kadınların kendiliğinden eve dönüşümü, eve hapsedilişi programlanmış olacak ve kadın kendiliğinden (!!!)  iş hayatından çekilmiş olacak.

Tabii bunlar süreç işidir. Projenin işleyişidir!

Daha önce de "olmaz" denilen bir çok proje adım adım gerçekleşti, gerçekleşmeye devam ediyor.

Onun içindir ki Bakan DİNÇER, 60-66 ay çocuğu olupta okula göndermemek için rapor alan velileri İHANETLE yani, PKK yanlısı olmakla suçluyor!! Bu suçlama ağır basacak ve veli SÖZÜM ONA ihanet içinde olmamak için rapora başvurmayacak, çocuğunu tıpış tıpış okula kaydettirip, dolayısıyla KADINI EVE HAPSETME projenin de hayata geçirilmesine yardımcı olunmasını sağlayacak...

Sözün Özü!

Evet mükemmel işleyen bir sistem var artık... Bir taşta iki değil; bir kaç kuş vurma dönemi başlamıştır. Atılan her adımın içeriğinde bir kaç konu başlığı bulmak mümkün...4+4+4 eğitim sistemindeki kadını, anneyi iş hayatından çekip çıkarması gibi... "Kadının yeri evidir" tezinin sağlanması gibi... Dolayısıyla sokakta, çarşıda, pazarda ve işyerinde görülen kadın örneğinin eve hapsedilmesiyle en aza indirilmesi sağlanacak ve hatta ortadan kaldırılması sağlanmış olacak ve kılık kıyafet devriminde de engel oluşmayacak, çarşaflamak oldukça basitleşecektir.

Ne diyelim...

Kimsenin birşey dediği yok zaten. Herkes bunları bile bile ve göre göre kabulleniyor zaten.

Dibe vurmasının, bulanmasının erken olmasını dilemekten başka ne diyebiliriz ki.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank