content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

24 Ara

ATASOY’un Uyguladığı Yıkım Kararı Devam Edecek Mi?

Bilindiği gibi Başkan Mümin KAMACI'nın uzaklaştırılmış olduğu süre içerisinde yerine, meclis üyeleri tarafından seçilerek vekaleten atanan ve bugüne kadarki uygulamaları vatandaşlar tarafından TAKDİR edilen Ö. Ercan ATASOY'un almış olduğu pergule, güneşlik, çıkmalar vs. konusunda yasal olmayan ve kendilerine yıkılması için tebliğ edilen, özellikle YIKIM konusunda alınmış kararları var! Ki bunlar Pazartesi gününden bu yana uygulanıyor...

Bu konuda vatandaş, Başkan KAMACI'nın ne yapacağını, uygulamayı devam ettirip ettirmeyeceğini, tebliğ edildiği halde yıkıp yıkmayacağını, hatır - gönül uygulamasına geçip geçmeyeceğini merak etmeye başladı bile...

Haksız kazanımların önüne geçilmesini, alınan kararların uygulanmasını isteyen vatandaş, kırıp dökmeden, amma ısrarlı bir şekilde KAMACI'nın, uygulamayı devam ettirmesinden yana. Zira vatandaşlar, Didim'in artık bir TURİZM KENTİ olmaktan başka şansının kalmadığını çok iyi biliyor. İşte bunun için de, sezon başında yapılan gerek 2.Turizm Zirvesinde, gerekse sezon ortalarında gelen Kaptan KUSTO'nun ekiplerinin söylediği gibi Didim'e ÇEKİ DÜZEN verilmesinin kaçınılmaz olduğunu söylüyor.

Didim'in ilk turizmcilerinden olan ve burada doğup büyüyen Mümin KAMACI'nın da Didim'deki gelişimin turizmden başka hiç bir şeyle mümkün olamayacağını düşünenlerden belki de en başta geleni biri olarak tanıdığımı söyleyebilirim. Ancak her ne kadar zararını bizzat kendisi görmüş ise de bazı uygulamaları HATIR-GÖNÜL adına geciktirdiğini de hepimiz biliyoruz. Kaldı ki kendisinden önce görev yapanlar da aynı şekilde yapılması gerekeni zamanında yapmamış ve "hallederiz" diyerek geçiştirdikleri ve artık "bıçağın kemiğe dayandığı", geçiştirilemediği, işte son yaşananlara gelinmek zorunda kalındığı bir gerçek..Belki son olay, "görevden uzaklaştırılma" da bunlardan biriydi!

Sözün Özü!

Atalarımız; "bir musibet, bin nasihatten iyidir" derken işte bu acı gerçeği anlatmaya çalışmış olsalar gerek. KAMACI'nın gerçekten iyiliğini istiyor isek, O'nu HATIR-GÖNÜL konusunda da ikilemde bırakmamak, yasaların gösterdiği şekilde pergule, çıkma, güneşlik vs. yapmak gerektiğini söylemek istiyorum. Ki GERÇEK DOST işte bu noktada belli olmalı. O'nu yasal olmayan şeylere zorlamak, İDARE etmesini istemek, GÖRMEZDEN gelmesini, GÖZ YUMMASINI istemek bence DOST değil, sadece "koyun postuna bürünmüş KURT" olmaktır!. KAMACI'nın da artık bu kişilerin hangi amaçla YAKINLIK gösterdiğini bilmesi gerekiyor. Yıkımlar konusunda da umarım vatandaşın kendisinden beklediği kararlılığı devam ettirecektir..

Hoşgeldin Başkan KAMACI...

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank