content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

09 Haz

Aranan Suçlu Bulundu: Hakan Fidan!

Korsan Devlet İsrail son 4 gündür Gazze Gemisine vahşiliği gözyaşlarına boğup utandıran baskınının ardından çeşitli suçlu arayışlarına girdi.

"İsrail her zaman haklı!" anlayışı bu sefer toslayınca Korsan Devlet derhal medya silahını devreye soktu. Kimi Türk gazete ve Tv’leri neredeyse gözyaşlarıyla Tel-Aviv sokaklarını yıkayacaklardı. Yahudi lobisinin emir ve kontrolünde olduğu söylenen kimi medya organları İHH’nın organize ettiği yardımın “İslami mi yoksa insani mi” tartışmalarını işledi. Bu konuya girmek istemiyorum. Zira insani olan her ne katkı var ise onun İslami olma mecburiyeti vardır. Yani insani her yardım aynı zamanda islamidir de. Zira dinler ve elbette ki İslam dini hiçbir ayırım yapmadan bütün insanlığın esenliğini esas alır. (Kimi dönemlerde insanlıktan çıkan uygulamalara rağmen) Bütün insanların eşit, huzurlu ve hakkaniyete uygun yaşamalarını hedefler bütün semavi dinler.

Asıl konuya geçelim;

İsrail medyası son gemi vahşetinin faturasını öyle bir şahsiyete fatura etti ki duyduğumda oh! çektim.

Neden mi?

İnanın tam olarak bilmiyorum ama gayri ihtiyari “oh” olsun dediğimi hatırlıyorum.

Hayır, yeni müsteşara bir garezim yok ve olamaz da. Olsa bir garezim nefesimi keser; her adım başı izletir, ne yaptığım, ne içtiğim bilgileriyle “fişletir”, kiminle ve ne konuştuğum araştırılır, Allah korusun kasetlerim! ortaya çıkartılır vs. yani "oh" çekişim yeni atanan müsteşar beyin şahsıyla alakalı değil demek istiyorum.

Evet,

Korsan Devlet Gemi baskınından MİT’in başına getirilen yeni müsteşarı sorumlu tuttu;

Hakan FİDAN;

Müthiş başarı!..

Hakan FİDAN donanımlı, sivilliği esas alan, MİT’in dış istihbarata yönelmesi anlayışında olan –ki bence de doğrudur- ülkenin dış enformasyon alanında ciddi sıkıntılara sahip olduğunu esas alan biridir.

İşte İsrail korsanları bütün olan bitenden Hakan FİDAN’ı sorumlu tutmaktadır. Göreve geleli daha bir ay dolmadan bunu yapan bir bürokrata başarılı demeyip de ne diyeceksiniz. Burada Hakan FİDAN’ı tebrik etmeyip ne yapacaksınız. Beni takibe al(dır)mak kolay, kolay olduğu kadar da maliyetsiz. Ama İsrail’e böyle bir baskını yaptır(abil)mek oldukça zor ve her açıdan çok külfetli olmalıdır. Ben bu yüzden (eğer katkısı olmuş ise -ki asla mümkün değil) Sayın müsteşarı tebrik etmek istiyorum.

Yaptığı vahşet ötesi baskınını dünya kamu oyuna izah edemeyen korsanlar çeşitli manipülasyonlarla, lobileriyle durumu kurtarmaya çalışmaktadırlar. En son ve epeyce deştiği konu Hakan FİDAN’ın kendisi. Acaba diyorum Korsan Devlet Hakan FİDAN hakkında kimsenin bilmediği bir şey mi biliyor? Zannetmiyorum. Çalışmalarının her safhası açık olan bir bürokratın ne saklısı gizlisi olsun ki? Ama dedim ya;
Korsanlık demek ki böyle bir şeymiş.

MİT bunun nerden ve neden kaynaklandığını herhalde tespit edecektir.

Ha,

Bu arada beni takibe almasına gerek kalmadığını söylesem bir yararı olur mu bilmem?

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank