content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 May

APO’ya Bu Kadar Saldırmadık…

Emperyalist Güçlere, özellikle ABD, AB NATO, BM ve Yahudi/Mason işbirliğini karşı, Cihat Bayrağı açan, Afganistan’da, Pakistan’da millȉ mücadele veren Usame Bin Ladin, Amerika CIA istihbaratı ile kurulanbir tuzakla evinde öldürülerek, cesedi denize atıldı. (doğru ise)

Hıristiyan dünyası başta olmak üzere,hepimiz bayram yaptık, kına yaktık. Vay anasına…Şalvarı, elinde asası ile dağlarda gezen, ABD’nin “İkiz Kuleler” saldırı oyun veya senaryosunda, başrolü oynayan Bin Ladin ne büyük bir mücahitmiş de haberimiz yok…

Bir yanda Müslüman, Ehl-i Takva bir adam, öte yanda; dört helikopter, aylardan beri temsili maket binada talim gören, özel yetiştirilmiş askerler içeri girerek,bombalayan, çatışmaya girdikten sonra Ladin’i öldüren, denize atan bir kâfir grubu ABD askeri…Bu bilmeceyi çözün ve işin içinden çıkın bakalım?...

30 bin vatan evladının katili, beş yıldızlı otel gibi bakılan/beslenen, özel bir taburun koruduğu, devlete milyarlara mal olan,kaldığı yere kadın bile getirildiği söylenen, ermeni kökenli APO’ya bu kadar saldırılmadı, haber kanallarında, manşetlerde ve resmi ağızlarda bu kadar gösteri yapılmadı.

Türkiye’nin başına büyük bela getirecek “Kürt ve Alevi açılımları” nın müsebbibi iktidar, devletin başından kıçına kadar herkes olaydan çok memnun, bayram yapıyor gibi…

Güdümlü medya, ‘mal bulmuş mağribi” gibi, coşku ve taşkı içinde.. Manşet haberleri, köşe yazarları, özel TV programları, saatlere sığmayan hakaret ve zırvalar, kaynayan siyaset meydanlarını geride bıraktı. “Müslüman terörist, İslam Terörü…..” gibi mideleri bulandıran, imanları yandıran, safi ve cahil beyinleri kandıran sloganlar cabadan…

Nasıl olsa meydan boş, at atabildiğin, sat satabildiğin kadar, yalan olduktan sonra…

Amerikan Konsolosluğu Önünde, LİBYA İLE DAYANIŞMA PLATFORMU ve

BARAN DERGİSİ, AYLIK DERGİSİ, AKADEMYA DERGİSİ, YENİ DEVİR, HUKUKÇULAR DERNEĞİ, ALTAY DERNEĞİ, “28 ŞUBATÇI”LAR YARGILANSIN PLATFORMU, İBDA YAYINLARI ve ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ destekli bir protesto yapılarak, ABD protesto edildi, zulümleri kınandı.

Sitelerde ve bazı medya organlarında yer alan haberde şöyle denildi:

“ABD; Amerika kıtasını işgal etti!

ABD; Ortadoğu’yu işgal etti!

ABD; Ortaasya’yı işgal etti!

ABD; Afrika’yı işgal etti!

ABD; Irak’ı işgal etti!

ABD; Pakistan’ı işgal etti!

ABD; Afganistan’ı işgal etti!

ABD; Türkiye’yi işgal etti!

ABD; zihinleri işgal etti!

ABD; zihinleri işgal ederek, işgal ve katliamlarını görünmezleştirdi!

ABD; dünyamızda, kıtamızda, evimizde, zihnimizde…

Bizi dinimizden ve kültürümüzden kopararak zihnî ve fiilî olarak işgal eden ABD-NATO-BM, diğer unsurlarıyla birlikte yakılması, yıkılması, sökülmesi ve atılması gereken “nesne” lerdir.

Dünyamızı, kıtamızı, zihnimizi, evimizi işgal eden bu “nesneler”i protesto ediyoruz!”

Kaos asrında, dünyamız ve insanımız her gün yeni bir olaya ve karmaşaya gebe… Dünya her gün bir başka dönüyor, gündem her gün değişiyor. Kıyamet eşiğinde, bu tür olayları beklemek gerek..

Yorum ve düşünceleri size bırakıyor, zulüm ve sömürü ile hiçbir yere gidilemeyeceğini tekrar ediyoruz. Süper görünen, başkalarını sömüren, öldüren, kana bulayan nice devletler, milletler yok olmuşlar, tarih kabristanında hesabı bekliyorlar.

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank