content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 May

Başbakan Erdoğan kendisini “Usta” İlan Etti

BAŞBAKAN Erdoğan dün Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de “Usta” olarak sunuldu ve kendisi de usta olduğunu kabul ederek konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini çıraklık kabul eden, son iki dönemdir iktidarını ise kalfalık olarak değerlendirdiği görülen Başbakan Erdoğan, 2023’e iktidar olacaklarını şimdiden duyurarak bu dönemin de “Ustalık” olacağını söyledi.

Erdoğan konuşmasını
camdan yapmıyor

Başbakan daha önce konuşmalarını camdan takip ederken artık, notsuz ve camdan takip etmeden doğallıkla yapıyor. Çok iyi kurgulanmış, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’yi ise en zayıf olduğu yerden vuru-yor. Kılıçdaroğlu’nu SSK Genel Müdürlüğü, hastane kuyrukları ve SSK olum-suzlukları ve Baykal’ın kaset olayı üzerinden, Bahçeli’yi ise MHP’nin koalisyon ortağı olduğu iktidar döneminde yapılanlar üzerinden eleştiriyor. Böylelikle toplumun geçmiş hafızasını canlandırıyor ve onların bu işi yapamayacaklarını anımsatıyor.

2023 hedefi koyarak da, istikrar üzerinden AK Parti iktidarının desteklenmesi gerektiğine yönelik oldukça bilinçli bir mesaj veriyor.
Sonuç ne olur?
AK Parti Türkiye’de yüzde 40’ın üzerinde oy alarak iktidar olur. İstanbul’da ise CHP ile arasında çok büyük bir oy oranı olmaz diye düşünü-yorum.

Seçim günü yaklaştıkça liderlerin üsluplarının daha da sertleşeceğini görüyorum.
 

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank