content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

06 Mar

Altınkum Yalı Caddesi Bu Yıl Yapılmasa Da Olur..!

Evet Altınkum Yalı Caddesi'nden bahsediyorum...

Yerel yönetimi bu yolun yapılıp yapılmamasıyla  test edenler, ucuz siyasetin peşindeler demektir?

oruyorum; Yalı caddesi Mayıs ayına bitirilemeyecekse, bu yıl yol yapımı durdurulursa ne olur? Didim'in kaybedeceği bir şey olur mu?

HAYIR...

HİÇ BİR ŞEY OLMAZ...

Seneye kadar daha detaylar gözden geçirilir, daha mükemmeli düşünülür ve KALICI bir güzellik sağlanmış olur.

Bu konuda muhalefet edilecek hiç bir şey yok!

Tevsiyesi yapılır, Futbol sahasına serilen kırmızı ince çakıl çekilir, silindirlenir ve sabah, öğle, akşam arazözle sulanır, bir gram toz dahi çıkmaz.

Gelen turistlerin; "aaa neden mermer döşemediniz! Neden önüme kırmızı halı sermediniz.. Ben seneye gelmem! İlla ki mermer isterim !" diyecek halleri yok...

Yol mermer döşenince turist, daha fazla turist de getirecek değil. Her zaman ne ise aynısı olur. Kesinlikle söylüyorum ne Altınkum'un, ne de yerel yönetimin kaybedeceği hiç bir şey olmayacağı gibi eksilerinden ziyade ARTILARI olur! Nasıl?

Daha fazla düşünme imkanı olur, daha fazla öneri ve tavsiyelerle daha mükemmeli yakalanır.

Sözün Özü!

Aslında bu benim fikrim değil. Çok değerli bir dostun önerisi. Önce ben de kavuşmaz, etmez, aceleye gelir, diye düşünmüştüm amma, öneri üzerinde düşününce, gerçekten de Didim'in kaybedeceği bir şeyin olmayacağını kabul ettim.. ! Öneren dosta hak verdim. Yani turist Yalı caddesinin mermeri, ya da taban döşemesi için gelmiyor ki! Onlar sorun etmez inanın bana.. Sorun edecek olanlar sadece muhalif siyasiler. Ki onlar da sırf muhalefet ettikleri için yaygarayı basacaklar.. Yerli yabancı turist asla bundan etkilenmeyecek..

 

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank