content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 Eki

Ailelerine Sabır Diliyoruz…

Öncelikle bu terör olaylarının faillerinin neye hizmet ettiğini, hangi Türkiye düşmanı devletlerin taşeronluğunu yaptığını, kendi halkına, kendi ırkına, kendi kardeşine nasıl bu kadar acımasız olduğunu anlamak mümkün değil...

Bu konuya da sözün bittiği yer diye bakıyorum. Zira büyük bir ihtimalle kendisine istihdam sağlayan (öldür emri karşılığında) ya da ağzına bir parmak bal çalan (ayrı devlet kurma gibi) devletlerin emrine AMADE olmanın, getirdiği bu ölüm cellatlığını, sözün bittiği yer olarak görüyorum. Ve hiç bir Kürdün bu kadar acımasız olacağına da inanmıyorum.

Eğer istihdam söz konusuysa, büyük oranarda paraların döndüğü söz konusuysa, hatta ayrı devlet kurma heves veya verilen sözler varsa inanın bunun muhatapları, bu sıradan silah kullanan, asker kardeşini öldüren, sivil halkı hedef alan kişiler olmayacaktır. Onlara işin sadece cellatlığı verilmiştir! Belki kurulacak sözde devletin silahlı elemanları olacaklar amma her şey sanıldığı kadar güllük gülistanlık da olmayacak! Olmayacak çünkü devlet ciddiyeti içerisinde olunacaksa, (ki olmak zorunda) o zaman bu beyni uyuşturulmuş, kardeşine silah sıkacak konuma getirilmiş ölüm makinası kişinin, öyle bir silahlı gücün içerisinde olmayacağı da bir gerçek!
Onun için bugün kullanılıyorlar, kırıyor, döküyorlar, ya da kırdırılıyorlar.

Ben şuna inanıyorum. İstisnalar hariç (!) uyuşturucu kullanmayan, beyni yıkanmayan, bir şeyler empoze edilmeyen, namus ve ırza geçme olayı da yoksa, hiç bir insan başka bir insanı acımasızca öldürmez! Kaldı ki öldürülenler ya da şehit düşürülenler sonuçta aynı toprakların evladı, sahipleri. Kardeşler... Hatta dünürler. Yani et - tırnak misali içiçedirler.

Sözün Özü!
Ortada bir yanlış var. Bunu çözmek, sonuca gitmek siyasilerin işi. Barışı sağlamak yine siyasilere düşüyor. Bu işin uzmanları, bu gidişe mutlaka dur diyebilecek çareler üretmek zorundalar. Kolay değil. Son 2 günde 35 kişi teröre kurban gidiyor! 2 yaşındaki çocuktan tutun da üst teğmene varıncaya kadar... hatta sivil vatandaş..

Allah ailelerine sabır versin... Çok zor.
Diğer tarafta büyük bir ihtimalle bir o kadar beyni yıkanmış, kendi isteğiyle veya zorla teröre bulaşmış kişi ölüyor. Hangi devletin, ya da hangi TÜRK-KÜRT düşmanı ülkelerin oyununa geliniyor? Ölmek ya da öldürmek yazık günah değil mi? Var mi İslamiyette böyle bir şey? İnşallah anladığımızda çok geç kalmış olmayız...

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank