content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

09 Tem

ABD’nin Yeni Terör Listesinde Türkiye de Var!

Düşmana karşı gardını alırsın da DOST'tan beklemediğin için en büyük darbeyi böğrüne yersin!
İşte DOST DOST diye sarıldığımız, Dünya'da en çok kendisini ziyaret ettiğimiz (üst düzeyde!) YALAKALIKTA da önde gelenini kimseye bırakmadığımız Amerika!
Yeni bir terör listesi hazırlamış... Türkiye de yer o listedeki yerini almış! Gerçi şımarık uşağı İSRAİL'i de yazmışlar amma sonradan (baskıyla olsa gerek) "onu yanlışlıkla yazmışız" demiş düzeltmişler. TÜRKİYE baskı yaptı mı bilemiyoruz tabii.
ANKA Ajansının haberi şöyle:
ABD İç Güvenlik Bakanlığı’nın, vatandaşlarının "terörle bağları"nın olabileceği sanılan ülkelere ilişkin yeni bir liste yayımladı.
36 ülkeden oluştuğu belirtilen yeni terör listesinde Türkiye ve İsrail'in de bulunduğu belirtiliyor. Ancak, İsrail basınına göre, Bakanlığın İsrail’i listeye “yanlışlıkla” dahil edildiğini bildirdi.
ABD ve İsrail’deki medyaya göre, ABD İç Güvenlik Bakanlığı’nca hazırlanan ve 10-Mayıs tarihli bir belgeye eklenen listeye, vatandaşlarının terör ile bağlantılı olabileceği düşünülen 36 ülkeye yer verildi.
Listedeki ülkeler arasında Türkiye ve İsrail de bulunuyor. ABD’nin bazı yakın müttefiklerinin de dahil edildiği listede ayrıca, Bahreyn, Mısır, İran, Irak, Ürdün, Kuveyt, Libya, Pakistan, Katar, Suudi Arabistan, Suriye, Birleşik Arap Emirlikleri, Türkmenistan ve Özbekistan gibi ülkeler dikkat çekiyor.
Bu arada, listeyi ilk yayımladığı belirtilen CNS News’e konuşan ABD Göç ve Gümrük Dairesi Sözcüsü Gillian CHRİSTENSEN, listeye dahil edilmenin, bu ülkenin terörü desteklediği anlamına gelmediğini belirtti.
İsrail’in önde gelen gazetelerinden Yedioth Ahronoth ise, ABD’nin, “İsrail’in listeye yanlışlıkla dahil edildiğini söylediği”ne dikkat çekti.
Habere göre, ABD Göç ve Gümrük Dairesi Direktörü John MORTON, İsrail’in listeye “yanlışlıkla” eklendiğini belirtirken, “ABD, ne şimdi ne de hiç bir zaman İsrail’in terörle bağlarının olduğunu düşündü” şeklinde konuştu... "
Evet haber bu.
"Böyle DOST düşman başına" diyorum!
Sözün Özü!
Bize bizden başka DOST olmadığını artık bilsek iyi olur... Aksi takdirde bu ABD'den öyle bir tokat yiyeceğiz ki yakında, "FELEĞİ ŞAŞMAK" deyimini kullanmak az bile kalacak! Baksanıza İSRAİL'i "ne şimdi ne de hiç bir zaman terörle bağlarının olduğunu düşünmemiş!” Amma TÜRKİYE için bunun tersi! Yani şimdi ve her zaman terörle bağlantısı olan sıradan bir ülke olarak görüyor!
Zaten ABD'nin Ortadoğu hesabında TÜRKİYE başta geliyor...Bunların dostluğu, o güne kadar! Yazın bir köşeye...

Etiketler : , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank