content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

31 Mar

CHP 22 Bin Seçmeninin Oyu İle Vekillerini Sıralayacak!

Aydın CHP, Yaklaşık  22 Bin Seçmeninin Oyu İle Vekillerini Sıralayacak!

Merhabalar Sevgili Didim CHP seçmeni...

03 Nisan'da gerçekten oyunuza ihtiyacı olan milletvekili aday adaylarının sıralamasını sizler belirleyeceksiniz...

Daha doğrusu 7 kişilik sıralamayı sizler yapacaksınız! İşte fırsat.

Buna ne Lider KILIÇDAROĞLU karışıyor, ne kişiye yakın delege belirliyor, ne şu, ne bu etkili....  CHP seçmeninin bizzat kendisi, "beni temsil etmeye bu kişi EHİLDİR" diyecek şekilde ETKİLİ ve YETKİLİ olacak. Bundan iyisi can sağlığı. Daha ne olsun. Bu fırsatı özgürce kullanacağız. Hiç kimsenin baskısı olmadan! 

Hani diyoruz ya; "toplumlar hak edildikleri şekilde yönetilirler!" İşte öyle. Siz kime karar verirseniz o olacak. Çoğunluk meclise yansıyacak. Hepimiz de o kişiyi vekilimiz olarak kabulleneceğiz.

Şahsen ben kayıtlı üye olsaydım hiç erinmeden ayın 3'ünde Esra Karakaya Anadolu Lisesi'ne koşa koşa gider, beni gerçekten temsil edecek vekilimi kendim tayin ederdim. Zamanı geldiğinde de çatır çatır hesap sorarım. Örneğin yandaki listede yer alan bir isim var! Didim Devlet Hastanesi'nin yapımını eskalasyon farkı alarak 10 yıl geciktiren, zamanın Lena Şirketi sahiplerinden, eski ANAP'lı,  daha sonra Mehemt AĞAR'la DYP çatısı altında çalışan ve taa Ak-yeniköy'e kadar gelen ancak şimdi de CHP'den aday adaylığına baş vurmuş olan bir isim var!  Yüksel YALOVA (Eski Devlet Bakanı)… Kesinlikle beni temsil etmeyeceğine inandığım için bir tek oy dahi vermezdim. Onun yerine daha genç, pırıl pırıl akademik, kariyer sahibi, el kaldır-indir yapmayacak, BAKAN olabilecek, şayet hükümet olunmaz ise KOMİSYONLARDA görev alabilecek kişilerle konuşur, kendime yakın bulduğum kişiye oy verir vekil tayin etmeye çalışırdım.

Sözün Özü!

Bakın yanda liste var! Hatır gönülü bir tarafa bırakalım ve İKTİDAR Partisine ALTERNATİF olacak olan CHP'ye aday belirleyelim... CHP'den milletvekili adayı olabilecek, ünvan sahibi kişiler var. Erkek ya da kadın hiç farketmez.

Yeter ki seviyeyi yükseltecek kişi olsun. Hak arayabilecek, sorduğumuzda da bize saygılı olacak, araya VEKİL mesafesi koymayacak kişi olsun. Zira onu vekil edecek olan bizleriz. Yani asil olan bizleriz. Onlar da bu bilinçte olacak! Olmalı. Kabullenecekler asilliğimizi.. İşte böyle birilerini gönderirsek Ankara'ya, hem meclise kalite getirmiş olacağız hem de hükümet olduklarında BİLGİ-BECERİ sahibi olacaklarından, ülkeyi çekip çevirebileceklerine güveneceğiz.

Muhalefet olduklarında da hükümetin yanlışlarına müdahil olabilecekleri için müsterih olacağız. Yani TIN TIN edenlerden hayır gelmeyecek sevgili Didimliler. MUHALEFET de, en az İKTİDAR kadar bilgi ve beceri sahibi olmadan yarınlara umutla bakmamız mümkün değil. Zira Dünya her geçen gün KURTLAR PAZARINA dönüyor... Amman dikkat.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank