content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Haz

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!…

"Bir gün gelecek bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz! (Hitler)..
.
Cüretkarlıkla(!) dünyanın gözünün içine baka baka mazluma zulmeden zalimler İnsanlık onurunuz nerede...
İşte dünün katili olarak suçlanan Ünlü dikdatör Adolf Hitler dünyaya yukarıdaki sözü söyleyerek insanlığı uyarmış gibi sanki değil mi..
.
Bu gece sıcacık yatağında ayaklarını rahat rahat uzatarak uyuyanınız var mı?..
.
Gecenin zifri karanlığında uykusunu bölerek iki rekat namazda kapandığı secdede Rabbine yalvaran var mı?
.
Ekranlardan izlediği vahşet karşısında yüreği burkularak iki damla göz yaşı döken var mı?
.
Daha doğrusu Hadisi Kutdiside emrolunduğu üzre".... Eliyle, .... dikliyle, .... kalbiyle buğuz eden var mı?
.
“Yahudiler İsrail’de en çok hangi ağacı dikiyorlar ve bunun sebebi nedir biliyor musunuz?”

Mossadı hiç merak edip de okuyan var mı?

Okuyor musunuz..Okumasını biliyor musunuz?..
Allahın ilk emrini (OKU..) ne kadar yerine getiriyorsunuz?
.
Peki bütün bunlardan haberdar olmayan var mı?..
.
Yarın bu duyarsızlığınızdan dolayı hesaba çekileceğimizi bilmeyen var mı?..
.
Kardeşlerimizi katleden İsrail’i, Siyonizm’i ve onu şımartarak insanlığa zulmederken etkisiz kalan Tüm Dünyayı kınıyoruz..
.
Zulüm, bir kişiye veya gruba başka bir kişi veya grup tarafından ısrarlı olarak kötü davranmasıdır. İsrail’in yaptığı gibi..
Eziyettir, işkencedir, insan onurunun rencidesidir. Bu zulmü yapan ise bildiğiniz gibi zalimdir.
Zulüm kul hakkıdır, Allahın affetmediği tek günahdır.
.
Kur'ân'ın üzerinde en çok durduğu kavramlardan biri şüphesiz zulümdür.
.
"Andolsun Musa, size açık delillerle gelmişti. Sonra onun ardından tuttunuz buzağıya taptınız. Siz öyle zalimlersiniz işte!" (Bakara, 92).

.
Merhamet yokluk çukuruna çekildi. Nefret tufanı Nuh tufanına denk esmekte.
Yürekler Gazze yerine döndü. Dünyanın vicdanı yaralı ve isyanda.
İsrail askerlerinin sergilediği vahşet karşısında öfkeler kabarık ve insanlık ayakta. Bu konuda yapılacak tüm yorumların anlamsızlığına hükmedecek gibi beyinler.
Yazı yazmanın hükümsüz kılındığı bir vasattan söz ediyoruz, çünkü.
Şimdiye değin Siyonizm üzerine şu gök kubbe altında söylenmedik söz, yapılmadık analiz, bilinmedik hiçbir karanlık nokta kalmamıştır.
Onun zulmünü yıldızdan satırlarla göklere kazısak, şu yaşananlardan daha açık ifade etmiş sayılmayız.
.
Evet, İsrail Devleti, sağduyu ve mantığa kapalı, insanlık dışı beşeri bir aygıttır. Bundan şüphe duymak en basit deyimiyle insanlığın ortak vicdanına hakaret sayılır. İnsanlık tarihinde, en çok ölüm ve zülüm getiren mekanizmanın adıdır, İsrail.

.
Mesuliyetimizin ağırlığını Allah’a şikayet ediyoruz. Allah mazlumların sahibidir.

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

4 Kere Cevaplanmış to “Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!…”

  1. 1
    Özcan Says:

    Elinden kaçırmaktan korkmayan (Allah)
    cezalandırmakta acele etmez.Ahir zamana az kaldı...Cehennem ise hiç de uzak değil.

  2. 2
    Harun Says:

    Muharref Tevrattan birkaç ayet okumak istiyorum;

    "Ele geçen her adamın gövdesi delik deşik edilecek ve tutulan her adam kılıçla düşecek. Yavruları da gözleri önünde yere çalınacak. Evleri çapul edilecek ve karıları kirletilecek." (Muharref Tevrat'ın İşaya 13/15-16)

    "Ancak Tanrınız Rabbin miras olarak size vereceği bu halkların şehirlerinde soluk alan hiçbir canlıyı yaşatmayacaksınız". (Muharref Tevrat, Tesniye 16)

    "Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat nehrine kadar bu diyarı senin zürriyetine verdim". (Muharref Tevrat Tekvin 15/18)

    "Orduların Rabbi şöyle diyor: Amalek'in İsrail'e yaptığını, Mısır'dan çıktığı zaman yolda ona karşı nasıl durduğunu arayacağım. Şimdi git, Amaleki vur ve onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme ve erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür". (Muharref Tevrat, I.Samuel 15.Bap'ın başı)

    Bunlar Yahudi için en önemli farz olan Arz-ı Mev'ud’ u (Yahudilere vaad edilen kutsal topraklar) gerçekleştirirken Yahudilere emrolunan değiştirilmiş Tevrat ayetleridir. Dikkat ederseniz Türkiye’ nin Doğu ve Güney Doğusu da bu toprakların içinde yer almaktadır. Yıllardan beri akan ve akmaya devam eden bu kanların nedeni budur.

    Peki İsrail bunu gerçekleştirmek için ne yapmaya çalışıyor?
    Armageddon şavaşı çıkartmak istiyor. Peki Armageddon nedir?
    Armageddon; Yahudilerin dünya hakimiyetine ulaşmak için yapacaklarını düşündükleri son kutsal savaşın adı. Bu savaş Yahudilere göre kendi galibiyetleriyle sonuçlanacak ve Yahudiler Tevrat’ta yazılı olan Nil’den Fırat’a kadar, Doğuda Afganistan’a kadar toprak edinim amaçlarına ulaşacaklar.

    Peki Amerika neden yardım ediyor?
    Yıllardan beri ABD’ nin derin yönetimi olan ve Dünya üzerinde sayıları 500 milyonu geçen Evangelist Hrıstiyanların (ABD’ deki Yahudi lobisi ile ortak hareket ediyor) Hz.İsa’ nın bir an önce yer yüzüne inmesini bekliyor. Evangelist inancına göre, 2000’li yıllarda Ortadoğu’da kaçınılmaz bir savaş gerçekleşecek (Armageddon), bununla birlikte İsa yeryüzüne inecek ve kıyamet kopacak. Amaçları, kıyametin kopmasına giden süreci hızlandırmak. Bunun için çalışıyorlar. İnandıkları Eski Ahit kitabında, Armageddon Savaşı ve İsa’nın yeryüzüne tekrar gelişi, kıyamet alâmetleri olarak yer aldığı için, bütün faaliyetlerini kıyameti gerçekleştirecek koşulların bir an önce oluşması için yürütüyorlar. Bu yüzden de Evangelistlerle, Yahudi’ler arasında bir amaç birliği var. Çünkü Evangelistlere göre bu kıyamet koşullarından birisi de, Mescid-i Aksa’nın yerine Süleyman Tapınağı’nın inşası ve İsrail’in vaat edilmiş topraklara kavuşması gerekiyor. Bunlara göre, bu savaştan önce Yahudiler İsrail’de olmalıdır. Dolayısıyla seçilmiş insanlar olduklarına inandıkları Yahudilerin, bir kıyamet koşulu olarak desteklenmesi gerektiğini düşünüyor ve İsrail’in Ortadoğu’da güvende olmasına büyük önem veriyorlar. İşte İsrail’in ABD tarafından bu kadar desteklenmesinin en önemli nedeni budur.

    Bizim inancımıza göre ise bu asla gerçekleşmeyecek. Bu akan kanların hesabı elbet bir gün sorulacak. Dua edelim inşallah…

    NOT: Bu asla komplo teorisi değildir.

  3. 3
    azize Says:

    işte bu ayetler, onların zulmünün tarifi olmadığının en büyük kanıtı.. kelimelerin bittiği yerdeyiz yürekler sızı içinde.. Bu atak onların sonu olucakk dua edelimm ve sinmeyelimm!!! işte kanımı donduran ayetler... beyinleri kanla yıkanmış insanların teşvik kanıtları!!! “Ele geçen her adamın gövdesi delik deşik edilecek ve tutulan her adam kılıçla düşecek. Yavruları da gözleri önünde yere çalınacak. Evleri çapul edilecek ve karıları kirletilecek.” (Muharref Tevrat’ın İşaya 13/15-16)

    “Ancak Tanrınız Rabbin miras olarak size vereceği bu halkların şehirlerinde soluk alan hiçbir canlıyı yaşatmayacaksınız”. (Muharref Tevrat, Tesniye 16)

    “Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat nehrine kadar bu diyarı senin zürriyetine verdim”. (Muharref Tevrat Tekvin 15/18)

    “Orduların Rabbi şöyle diyor: Amalek’in İsrail’e yaptığını, Mısır’dan çıktığı zaman yolda ona karşı nasıl durduğunu arayacağım. Şimdi git, Amaleki vur ve onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme ve erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür”. (Muharref Tevrat, I.Samuel 15.Bap’ın başı)

  4. 4
    Mehmet BALLI Says:

    Yorumları ile
    Yüreğindeki Sızıyı bizimle paylaşan
    Güzel Can dostlara Teşekkür ediyorum.
    İyiki Varsınız..



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank