content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

10 Ağu

Yorum Yayınları Hakkında Hatırlatma ve Değişiklik

Sevgili bilgi ağı, yazar portal, yazı bankası, tasviriefkar okurları ve yazarlarımız!

Bu günden itibaren yazarlarımız ve özgeçmiş, tam ikametgah ve iletişim bilgilerini profiline eklemiş olan yazarlarımıza yorumlarını doğrudan yayınlama yetkisi verilecektir.

Eski yazarlarımızdan olup ta, özgeçmiş, adres ve iletişim bilgilerini eklememiş olan yazarlarımız onaysız doğrudan yorum yayınlama yetkisinden mahrum olacaklardır.

Onaya tabi olmaksızın yorum yazma yetkisini taşımaları için yazar ve okurlarımızın bahsini ettiğimiz profil güncellemelerini beklemekteyiz.

Bu şartları taşıyan okurlarımız online@bilgiagi.net adresine profil güncellemelerini yaptıklarına dair bilgilendirici e posta göndermelerinin akabinde onaysız yorum yetkileri kendilerine verilecektir.

 Okur ve yazarlarımızdan özgeçmiş, iletişim ve tam ikametgah bilgilerini istememiz, hukuksal açıdan bir gerekliliktir.

YORUMLARA İLİŞKİN TEKNİK BİLGİ ve GEREKLİLİK:

Yazarlarımızdan ve okurlarımızdan, yorumlarını özenli olarak eklemelerini istirham ederiz. Özellikle yazarlarımızdan bazıları, yorumları özensiz yazmaktadırlar. Yorum da kişinin özen ve medeniyet göstergesidir. En başta yazarlarımız okurlarımıza yorumlarıyla örnek olmalıdırlar. Biz bu hassasiyetin gösterileceğine inanıyoruz.

Okunma ve Tıklanma Oranları Hakkında Kısa Bilgi:

Gazetemiz, realist istatistiklerine göre, günlük tekil tıklanma oranında binlere, normal tıklanma sayısında ise, ikibinlere doğru yaklaşmıştır. Bu veriler bile bizim için hakettiğimiz veriler değildir. Ancak başarı yönündeki istikrarlı adımlarımız bizim en büyük güvencemizdir.

Gazetemiz, bir ay içinde ortalama olarak en az 100 ün üzerinde ayrı ülkeden okunmakta, bu oranlarda da yüzde 90 olarak yerli giriş yapılmaktadır. Dünyada çok geniş bir coğrafyadan neredeyse yer kürenin en küçük devletleri de dahil her bir ülkesinden okunmaktayız. Bize bu gücü veren kıymetli okurlarımız ve yazarlarımızdır.

Bu vesile ile bütün yazarlarlarımızın, okurlarımızın ve bütün İslam aleminin Ramazan Ayını tebrik eder, esenlik hayır ve bağış getirmesini temenni ederiz.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank