content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

04 Oca

Yeni yılın ilk yazısı ve Dr. Müezzinoğlu…

Yeni yılın ilk yazısı... Yeni yılınız gönlünüzce geçsin... Temenni mümkün mü, gönlümüzce geçmesi... Herşey bize mi bağlı? Yanıtım hayır.

Neyse yılda mutlu olun, mutlu edin.. Mutlu etmeden mutlu olunamaz çünkü...
Birilerini ne kadar mutlu ederseniz mutlu olursunuz... Belki de kederiniz artar...
Keder bazen herkesi mutlu etmeye çalışırken, bizi kimsenin mutlu etmemesiyle başlıyor.
Ve belki de başkalarının mutluluklarını artırırken, kendi kederimize gömülüyoruz...
Olsun hayatın riskleri yanında bunun ne önemi var ki?
Yine de birilerini mutlu edelim ki, mutlu olalım... Ne fark eder, mutlu ettiklerimizin bizi mutlu etmek için çabaları olmasın... Bizi mutluluk dağıtan noel babalar diye bilsinler, yine de fark etmez...
Benim bildiğim mutluluk, paylaşılınca büyüyen bir şey... Birileri öyle bilmese ne olur ki?
Başkalarının acılarını paylaşın ki, acılarının azalmasına neden olarak da, mutluluklarınız büyüsün...
Yeni yılınız, sağlık, mutluluk ve başarı getirsin...

Dr. Müezzinoğlu yarım saat erken geldi

Karadeniz TV'de her cumartesi günü yaptığım 'Ali Tarakçı'yla Mercek Altında programı'da yılın son konuğu AK Parti Edirne Milletvekili ve MKYK üyesi, Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'ydu.
İlk defa bir konuğum programdan yarım saat önce televizyona geldi. Bu, Dr. Müezzinoğlu farkını gösteriyordu.  İki saat su gibi akarak geçti...
****
Edirne'den Milletvekili seçilmesini, tenzil-i rütbe olup olmadığını, 2011 seçimlerinden önce kamuoyunda genellikle böyle algılama olduğunu sordum. Dr. Müezzinoğlu, soruma partide görev verildiğinde Hakkari'ye bile gideceğini belirterek, siyaseti ülkesine karşı bir sorumluluktan dolayı yaptığını söyledi.
Edirne Milletvekili adayı olduğunu televizyondan duyduğunu söyleyen Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti'nin ortak aklının buna karar verdiğini belirterek, “Edirne'ye gittiğimde 'seçildikten sonra birdaha gelmeyeceğimi' düşündüler ve bunu da ifade ettiler. Yaptıklarım, Edirne'ye ayırdığım zaman görülünce ilk günkü olumsuzlukları bugün söylemiyorlar” dedi.

Yeni bir anayasa mutlaka yapılacak

Türkiye'nin yeni bir anayasa yapacağını, yeni yılın ortasına kadar anayasa komisyonunundan yeni anayasa önerisi çıkmadığından mutlaka AK Parti'nin yeni anayasa önerisini kamuoyuna sunacağını ifade eden Dr. Müezzinoğlu, TBMM'de yeni anayasa, kabul edilmediğinde ise refaranduma gidileceğini söyledi.
Son günlerin en çok konuşulan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dinlenmesini ve dinlemelerin şantaj olarak kullanılıp kullanılamayacağını sorduğumda, Dr. Mehmet Müezzinoğlu başbakanın son 10 yılda şantajlara alışkın olduğunu ve böceği kimlerin yerleştirdiğini bildiğini vurguladı.
Böceği yerleştirenlenler, istihbarat örgütü olup olmadığını sorduğum da ise 'istihbarat' örgütü olduğunu söyledi. Bende ısrarla Karadeniz TV'de ilk defa olarak açıklanmasını istedim. Ancak canlı yayında tüm ısrarlarıma rağmen böceği yerleştirenleri söylemedi.
Yayından sonra böceği kimin yerleştirdiğini söyleyeceğini söylemesine rağmen yoğunluktan dolayı sormayı unuttuk. İlk karşılaştığımda bir kez daha soracağım.
Görülen o ki, AK Parti çevreleri Başkakan Erdoğan'ı dinleyenlerin kim olduğunu biliyor. Dr. Müezzinoğlu'nun dinlerken edindiğim intiba şu. Kesinlikle dinleyenlerle ilgili gerekenler,belki zamana yayılacak ama gereken de yapılacak.

Az akıllılar kişileri tartışır

Yerel seçimlerde kimleri aday yapacaklarını sorduğumda, AK Parti'de kişilerin değil sistemin tartışıldığını, az akıllıların kişiler üzerinden tartışma yürüttüğünü özellikle defalarca vurgulayan Dr. Mehmet Müezzinoğlu aday tercihlerini kişiler üzerinden değil, kentlerin vizyonları ve sistem üzerinden yapacaklarını özellikle vurguladı.
Mustafa Sarıgül'ün İstanbul CHP adayı olduğunda aday tercihini asla etkilemeyeceğini de özellikle gönderme yapan Müezzinoğlu, diğer partilerin aday tercihlerinin kendi aday tercihlerini etkilemeyeceğini belirterek, AK Parti'de kişilerin tartışılmadığını söyledi.

Yeni konuklarla program devam ediyor

Sonuç olarak iki saat içersinde, Türkiye'nin gündemi ve yerel seçimlerle ilgili izleyicilerimizden gelen soruları da, sorularımızı da içtenlikle yanıtlayan AK Parti Edirne Milletvekili, MKYK Üyesi, Teşkilanmadan sorumlu başkan yardımcısı ve Marmara bölgesinden 14 ilden sorumlu Dr. Mehmet Müezzioğlu ile Gerçek TV'den sonra ilk defa ekrana çıktık.
İki saat süren söyleşiden büyük bir keyif aldım.

Son söz: Ocak ayı içersinde Karadeniz TV'de, Kağıthane, Esenler Belediye Başkanları, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, CHP İstanbul Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi konuğum olacaklar.
Cumartesi günleri saat 13 ile 15 arasında, Pazar günleri tekrarı ise 18 ile 20 arasında Mercek Altında programımım. İzlemeyi sakına unutmayın... İyi seyirler...

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank