content
16 Oca

Yayın İhalesi, K.V Filistin ve Ezel’in Transferi

Medyada dünyasında, son günlerde inanılmaz bir hareketlilik yaşanıyor. İhaleler, transferler, sert açıklamalar, diplomatik krizlere kadar varabiliyor olaylar, hatta vardı da.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki bir sahne ve Polat Alemdar karakterinin karşısındaki şahısla yaptığı bir konuşma gündeme bomba gibi düştü. En ufak bir' yaptıklarının gösterilmesinden' rahatsız olan İsrail yine bir rezilliğe imza attı. Tel Aviv Büyükelçimiz Oğuz Çelikkol alçak koltuğa oturtuldu, hakarete maruz kaldı. Basın karşısında bize bir oyun oynandı, bu anlaşıldı. Bahadır Özdener açıkladı, mutlu olduk: Kurtlar Vadisi Filistin geliyor! En güzel yanıt bu oldu...

Baz aldığımz gün olan 14 Ocak Perşembe'ye gelecek olursak Süper Lig maçlarının yayın ihalesi yapıldı, bir kere bile mola almayan Mehmet Emin Karamehmet ihaleyi aldı almasına ama o sıra bu sezonun flaş dizisi olan Ezel'i atv'ye kaptırdı. Onu konuşacağız ama ihaleyi de alamasaydı yerle yeksan olurdu kuvvetle muhtemel. 321 milyon dolara kadar çıktı ihale, pasta büyüdü, ülke ekonomisine giriş çıkış arttı falan filan Aziz Yıldırım'ın arzuladığı oldu ama aman dikkat! Karamehmet bu parayı benden, senden, halkımdan çıkarmasın, yazık günah... İsterse 999 milyon dolara çıksın ihale, elin televizyonlarında bizim maçları yayınlayan yok, üzülmemiz gerekmez mi?

Ezel'e gelelim elan da... Ezel, Show Tv'den atv'ye geçti... Bu sezonun flaş dizisi, izleyicisinin gönlünde taht kuran, bir fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerleyen dizi bundan böyle ekran değiştirdi.

İddialar var ama Ay Yapım net konuştu, Show Tv ile anlaşamadıklarını belirtti. Show en büyük kozunu da kaybettiğinden dava açmaya hazırlanıyor. İzleyici bu değişikliği sevmeyebilir, Show'a yakışan bu dizi var ya, ne kadar izlenirse izlensin atv'ye yakışmaz tıpkı Kurtlar Vadisi'nin Star'a yakışmadığı gibi. atv bu diziyi Perşembe günü Kurtlar Vadisi ve Aşk-ı Memnu'nun karşısına koymaya hazırlanıyormuş. Geri teper bu taktik, Kurtlar Vadisi izleyicileri ile Ezel izleyicilerinin neredeyse yüzde doksanı aynı. Reytinglerde üçüncü olursan şaşırma sonra. Koy yine Pazartesi'ye geç Arka Sokaklar'ı, Kapalıçarşı'nın reytingleri pek de iyi değil öyle.

Medyada son günlerin önemli gelişmeleri bunlardı... Görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın...

Etiketler : , , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

1 Kere Cevaplanmış to “Yayın İhalesi, K.V Filistin ve Ezel’in Transferi”

  1. 1
    ahmet fidan Says:

    Sevgili Emrecim, görüşlerine katılıyorum.
    Önemli tespitler.

    Özellikle de Ezelin Kurtlar Vadisi saatiyle pişti yapılması büyük hata olur. Şahsen ben iki diziyi de izliyorum. Aynı saate geldiğinde ezeli on kere buruşturup çöpe atarım. Zaten dizideki eyşan karakterine ve oyuncusuna antipatim var. İsabet olur.

    Buna iletişim bilimi derslerine giren bir öğr.gör. olarak atasözüyle cevap vermek istiyorum.

    "Boynuz uman, kulaktan ayrılır."

    Bu yazını da (link olarak) ilgili televizyonların iletişim eposta adreslerine gönder ki, böyle bir saçmalık yapmasınlar. Hatta bu değerlendirme yorumumu da okusunlar.

    Dr. Ahmet FİDAN



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank