content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

21 Kas

Yaşasın Yahudiler (!)

Değerli okur!

Doğru oturup MERTÇE konuşalım.

Ne mi demek istiyorum?

 “..Mesela Google-Youtube-Messenger'a girmeyin. Apple ve Microsoft ile alakalı hiç bir cihazı, programı kullanmayın! Kısaca bilgisayarlarınızı hemen çöpe atın, içinde kamera bulunan hiç bir GSM (cep) telefonunu kullanmayın!

Zira hangi marka olursa olsun bunlara ödenecek paralar patent hakkından dolayı İsrail'e yani Yahudilere gidecektir.

Eğer aranızda böbrek diyaliz makinesine bağlı bir hasta varsa mutlaka makineden çıkarmanız gerekir. Çünkü o da bir İsrail, Yahudi icadıdır. Parklara asla gitmeyiniz çünkü dünyada hemen hemen tümü, İsrail teknolojisi ile sulanırlar.

Röntgen, Ultrason ve EMAR makinelerini asla kullanmayınız! Kanser hastası yakınınız varsa biliniz ki dünyadaki etkin hemen tüm kanser ilaçları ya İsrail ya da Yahudi icadıdır.

Kan arayan bir yakınınız varsa bunu asla yapmayınız.

Çünkü kan gruplarını ilk tanımlayan ve kan naklini ilk gerçekleştirenler de birer Yahudi’dirler.

Tabii Çocuk felci aşısını da kullanmamalısınız.

 Diş İmplantları yaptırmayınız.

Yaptırdınızsa da manavlardan satın aldığınız sebze ve meyveleri de o dişlerle çiğnemeyiniz. Zira diş implantlarının çoğu ve en kalitelileri İsrail yani  Yahudi üretimidir.

Zaten İsrail tohumlarıyla ekilip çıkmış domatesi ve  hıyarı  yerken bari bunu İsrail malı dişlerle yapmayınız.

Aspirin'i saymış mıydım?

Şeker-Diyabet hastası yakınınız varsa asla o insülinleri kullanmayınız. Çünkü onlarda Yahudi icadıdır. Aynı tüm hap yada şurup şeklindeki vitaminlerinde Yahudi icadı oldukları gibi.

Daha binlerce küçük veya büyük buluşların çoğunu zaten Yahudiler ve İsrail bulmuştur ama bunları burada anlatmaya, yazmaya  bir köşe yazısı değil haftalar, aylar yetmez.

Tüm dünyada bu ilaç ve buluşlardan faydalanan, onları kullanarak hayatını kurtaran her insan, yaşamını Yüce Allah'ın vesile ettiği Yahudilere borçlu olacaktır. O yüzden İsraillilere para kaptırmayınız ve bunların hiç birini de kullanmayınız. Zaten o hurmaları toplayanlar da Müslüman Arap İsrail vatandaşlarıdır. Böylece oradaki hurma toplayan Müslümanlar da işsiz kaldıklarında size teşekkür etmiş olurlar.

Bluejean yani (kot) u zinhar giymeyiniz çünkü o da Yahudi icadıdır...

Ayrıca...İbrahim-İshak-Yakub-Yusuf-Bünyamin-Yüşa-Davud-Süleyman-Yunus-Eyyub-Sare-Ali-İmran-Lüt-Ermiya isimlerini de kullanmayınız. Çünkü bu isimler İsraillilerin ve Yahudilerin aynı kanından, geninden geldiği öz peygamber dedelerinin isimleridir.

Siz torunlarından nefret ederken onların dedelerinin ismini kullanmanız herhalde biraz garip olur. Siz çocuklarınıza Agop-Yorgo-Coni gibi isimler takmıyorsanız bunları da kullanmamalısınız.

Çünkü o büyük insanlar, o Yüce Allah'ın has kulları olan peygamberler; Herhalde torunları olan İsrailoğulları’na beslediğiniz bu nefret hislerinizi bilseler arştaki makamlarında bu durumdan pek hoşnut olmazlar diye düşünüyorum.

Ha kaynak mı istiyorsunuz?

Google bu bilgilerle dolu hem de dopdolu!

Eee N’apıyım yani!

Bende mi İsrail’e düşman olayım!

Dünya İnsanlık Ailesine bitimsiz yararlı icatlarda imzası olanların başımın üstünde yeri vardır. Sen, ben, biz, siz beceremezsek; başkaları o boşluğu doldurur bu tabii bir yasadır.

 O halde küfretmek yerine takdir etmek daha anlamlı ve önemlidir.

Yaşasın Yahudiler!..

(Kaynak GOOGLE)

ATATÜRK KÖŞESİ

Hayatta En Hakiki Mürşit ilimdir.

DÜŞÜN-TAŞIN

Düşünüyorum, Öyleyse varım.

AFORİZMALARIM

Tüm Yahudiler için aynı şeyleri düşünmüyor; Masum insanları katleden Siyonist Yahudiler kahrolsun diyorum…

yukselmertoglu@hotmail.com

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank