content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Ara

Yarınlar Kutlu Sevdalara Gebedir

Hedefte vatanımız, hedefte bayrağımız, hedefte milli birlik ve beraberliğimiz var.. Aziz Milleti birilerinin mandası yapmak isteyen zihniyetler durmak bilmiyor. Türkiye Cumhuriyetinin  yılmaz  bekçisi olan Kahraman Ordumuzu, Şanlı emniyet mensuplarımızı hedef haline getiren güçler planlarını buna göre yapıyor. Her fırsatta İçişlerimize müdahale etmek istiyorlar. Vatanın bölünmez bütünlüğünü yok etmek ve şanlı bayrağımızı  değiştirmek istiyorlar.

Türk Aydınlarının uyanışı  haykırışı öyle umut ediyoruz ki: İnşallah  Milli Politikaların üretilmesine neden olacaktır. "Güneydoğu ve Doğu Anadoluyu  bizden koparmak istiyorlar. Bu bölgede bir Kürt devleti kurulsun, Türkiye parçalansın ve İslam Dünyasının umudu olmaktan çıksın diyorlar. Hain güçler Türkiye'yi bölme- parçalama adına  ülkemize ajanlarını gönderiyor : "Gidin, Anadolu'daki vatan -bölme faaliyetlerine katılın!" diyorlar. O yetmiyor içimizden hain ve ajanlar bulup onları görevlendiriyorlar. En mahrem bilgilerimizi sızdırmaya çalışıyorlar.

Türkiye'ye sahip çıkmanın yolu: vatansever aydınların uyanışından ve  milli kimliğe sarılmaktan geçiyor.  Dilimizi ve kültürümüzü yozlaştırmaya yönelik faaliyetlerde bulunup  yabancı dille eğitim anlayışını teşvik ediyorlar ve  bizi geçmişimizden koparmaya çalışıyorlar. İnsanımızın  milli ve dini kimliğine yapılan haçlı saldırıları, emperyalist güçler ve onların içimizdeki taşeronları tarafından destekleniyor! Dost ve müttefik bildiğimiz güçler arkamızdan vurmanın sinsi planlarını yapıyorlar.

Güneydoğu Anadolu'da yaşayan insanlarımız Türk Milletinin ayrılmaz bir parçası iken, hain bir planın uygulayıcısı olanlar, bu insanları kışkırtılmakta ve milli bütünlükten adım adım koparılmaya çalışılmaktadırlar. Son dönemlerde devletimizin attığı adımlar, bölge insanına sahip çıkılması son derece önemlidir. Elbette bunlar yetmez. Doğu ve Güneydoğudaki  halkımızla kucaklaşmak, sırt sırta verip bölücülerin  ağından onları kurtarmak zorundayız.

Yıllarca ülkemizin zenginliğini küresel güçlere peşkeş çekilmeye çalışıldı. Yoksulluğu ve işsizliği yaygınlaştırıp  güdümlü politikalarla insanımızın  ulusal duyarlılıkları geri plana itilerek  milli uyanışın ve kalkınmanın  önünde duvarlar sedler örüldü.

Temel arzumuz: Türk Milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamaya devam etmesidir...Sadece Türk ve Müslüman dünyasının değil, tüm dünya  insanlığının  umudu da bu olsa gerekir: Türk ve İslam Dünyasının uyanışını  temin etmek; Hak olan kutlu mesajını dünya insanlığına ulaşmasını sağlamak ve insanca- kardeşçe  bir yaşama kavuşturmaktır.

Hiç şüphesiz ki: Çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimiz adına endişe duymak zorundayız.. Çanakkale Şehitlerinin kanları ile biz bu günlere gelmedik mi?. Cumhuriyeti Kurtuluş Harbiyle  hep birlikte kurmadık  mı? 15 Temmuz 2016 da yeni bir tarih yazmadık mı? Bin yıldır bu topraklara mübarek  kanını akıtan bizler değil miyiz? Kurduğumuz imparatorlukla dünya insanlığına  huzuru barışı ve insani anlayışı atalarımız getirmedi mi? Ortaçağ karanlığı aydınlatan onlar değil miydi? Bilimi, gelişmeyi ve kültür kapılarını aralayanlar biz değil miydik?

Çanakkale ruhunu- 15 Temmuz Darbe çıkışını unutursanız geleceğinize güvenle  bakamazsınız!. Bunu çok iyi  irdelemek zorundayız...Bizim yavrularımız ve torunlarımız  böyle bir ihanetin çemberinde Anadolu'da nasıl ve ne kadar huzur içinde  yaşayabilecekler?...Birileri buna müsaade etmeyecek. Şehit kanlarıyla suladığımız, evliyaların duasıyla koruduğumuz , Kahraman Mehmetçiklerle korumaya devam ettiğimiz bu vatan hedef olmaya devam edecektir. Bu saldırıları ve ihanet planlarını kardeşçe  dik  duruşla ve güçlü olmakla yeneceğiz. Türk ve İslam Birliği ile de kalıcı kılacağız inşallah.

Siyasi ikballer uğruna vatanın bölünmez bütünlüğünden ödün verilemez! Milli .kimliğin korunması, milli ve manevi duyguların uyanması anlamında hepimize  görevler  düşüyor!... Yangını görüp de: "Yangın var!... Yangın var, Uyanın!.." diye feryat  eden insanların haykırışı ile seslenmek zorundayız.: “Uyanın, uyanın ve Türk Dünyasının uyanışına katkı da bulunun!”... demeye devam etmeliyiz. Bu manada devletin her kademesinde vatansever Türk aydınlarına görev verilmeli, ülkenin her alanda ehliyetli- liyakatli vatansever evlatlarına görev verilmeli, göreve çağrılmalıdırlar.

Anadolu'yu Sivas'tan Kars'a "Kürdistan" ülkesi olarak ayıran, Kuzeyde bir Rum ve Ermeni  devleti kurulmasını  gösteren malum güçlerin haritalarını tesbit etmekteyiz. Bir yerlere asılı bölücü  haritalar – paçavralar görmekteyiz. Avrupa ülkeleri ve  müttefikimiz ABD, NATO ülkeleri maalesef iki yüzlü politikalarla adeta bizimle dalga  geçmekte ve sinsi planlar peşinde koşmaktadırlar.   Tüm hain güçlerin, Anadolu'yu bölme hayallerini kursaklarında  koyacak  top yekun  milli bir uyanışa ihtiyacımız vardır..

Ülkemiz üzerinde bu denli oynanan oyunları  göremeyen, değerlendiremeyen bir nesil- bir politika bizi ayakta tutamaz. "Vatan Sağ olsun!" diye şahadet şerbetini içen, şehitlerin kanlarının anlamını şimdi daha iyi anlamak zorundayız!...Dökülen bu kanların bir  anlamı ve bir hesabı olmalı.

İslam Dünyası , tüm Ortadoğu bir oyunun parçası olarak  ateş çemberi içerisinde. Türk ve Müslüman Dünyası üzerinde oynanan bu tür oyunlar bizi uyandırmaya yetmiyor mu? İnşallah bizim uyanışımız Türk ve İslam dünyasına yeni bir umut olacak sadece bizi değil tüm dünya insanlığına da umut olacaktır. Onun için diyoruz ki  gelecek Türk İslam kültürünün kutlu mesajını bekliyor. Devlerin parçalanacağına olan inancım tamdır: Yarınlar kutlu sevdalara gebedir!...

Ahmet SARGIN

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank