content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

30 Tem

Yangabuzluklar !

En büyük asker bizim asker.!" nidalarıyla askere gönderilen çocukların; eve dönebilmeyi başardıklarında nasıl küçüldüklerini; nasıl ezik bireylere dönüştüklerini bilenler bilir..Savaş çığırtkanlarını kınıyorum..Silaha sarılan herkesi lanetliyorum.. Herhangi bir taraf ayırt etmeksizin..

Kiminiz aksaraylar yaptınız; kiminiz rezidanslardan daireler kaptınız..

la olim.! şu koalisyonu yapın da ülkemiz bari bize kalsın..
zerdali beyinli nane molla kevaşeler.!
Allah canıyızı alsın.!

Filistin elden gitti..Libya çöktü..Afganistan işgal altında..Irak bitik..Suriye yitik..Türkiye ateş hattında..Yemen'in beli bükük..Afrika'nın dişleri dökük..Şimdi bu siyasal İslamcılık kime hizmet etmiş oluyor on yıllar boyu..? Keşke Kur'an'ı hiç anlamasaydınız olim.? Bu anlayışın kime ne faydası oldu .? Batılı emperyalistler dışında..?!

Geçimsizliği geçim vesilesi yapmış adamların fitnesinden Allah'a sığınalım..

Huysuzluklarına; yangabuzluklarına alkış tutmayalım..
Teröre ve terör odaklarına masumiyet maskesi takıp; muzurluklarını teşvik etmeyelim...

Türkiye'yi Iraklaştırma; Suriyeleştirme oyunlarına karşı uyanık olalım..Bize kapılarını açacak sığınacak ülke bile bulamayız..Türkiye'yi yok etme pahasına kurulacak bir İşid devleti veya pkk devleti de fazla yaşamaz..yaşatmazlar.. Medeniyet dediğimiz canavarın 32 dişi de sapasağlam yerinde..Bunu unutmayalım..

Felaket tellallarına gün doğdu.. Gazeteden başka herşeye benzeyen bazı gözcü sözcü topal doğucu ağızlı medya manüplatörlerine kulak asmamak lazım..AKP ve Tayyip Erdoğan düşmanlığı; kimilerinin gözünü karartmışa benziyor..Bu vasatta rast gele konuşmak ülkemiz için hayırlı olmaz.. Oy verecek parti herzaman bulunabilir.. Ülke bulmak zor.. Şimdi acıdıklarınız yarın acımazlar.. Ülkemize sahip çıkmak zorundayız..

Hayalleri kırık adamların kafaları da kırıklaşıyor zaman içinde..Koalisyonun hemen kurulması için destek vermek zamanı..Zaman partizanlık zamanı değil..AKP -CHP koalisyonu farz oldu..Bundan kaçınan vebale girer..pes.! Kaynak: Veysel Menekşe

ATATÜRK KÖŞESİ

Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur…

DÜŞÜN-TAŞIN

Başkalarını örnek alma, kendini tanı! olduğun gibi görün ve buna inan. Çünkü dünyada senden değerlisi yok.

AFORİZMALARIM

Başımıza gelen musibetler oturup ağlamak için değil, daha da güçlenerek ayağa kalkmak içindir…

yukselmertoglu@hotmail.com

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank