content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

30 Tem

ABD Türkiye’nin Büyüklüğünü ve Refleksini Test Ediyor.

Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden IŞİD nedir? IŞİD nerede ortaya çıkmıştır? Kısaca IŞİD resmi adıyla Irak ve Suriye’nin baş şehri Şam İslam Devleti adını alıyor.Gelelim IŞID'in nereden çıktığına...

ABD 24 yıl önce Irak’ın kitle imha silahlarına sahip olduğunu iddaa ederek 1991 yılında Irak’ı havadan bombalayarak kaçmıştı. ABD 2003 yılında tekrar çeşitli bahaneler bularak Irak’ta saldırı başlatmak için şimdiki hükümet olan o dönemin iktidar partisi Ak Parti’den incirlik üssünü istemişti.  Ak Parti ise meclise üssün ABD’ye açılması için Tezkere hazırlamıştı fakat CHP ve MHP Tezkerenin çıkmasına izin vermemişti. Ama Ak Parti Bakanlar Kurulu kararı ile ABD’ye izin vererek ABD’ye sanki yarım kalan işini git hallet dercesine Adana'daki İncirlik üssümüzü ABD’ye açmıştı. ABD İncirlik üssümüzü kullanarak Irak’a saldırı başlatarak Irak’ı hem havadan hem karadan saldırarak yerle bir etti ve Irak’ı işgal etti 1 milyon 300 bin Iraklıyı şehit etti ve masum insanları sakat bıraktı. Iraklı Kızları kirlettiler Irak’ın Petrolüne el koyup Saddam'ı astılar. İşleri bittikten sonra ABD Başkanı Barack Obama Irak'ın işgalinin sona erdiğini açıklamasının ardından ABD askerleri Irak’tan çekildi.1 yıl sonra kısaca IŞİD resmi adıyla Irak ve Suriye’nin baş şehri Şam İslam Devleti adını alan IŞİD çıktı.

IŞİD Suriye ve Irak’ta çıkan iç savaş ile birlikte karışan bu ülkelere giderek Suriye’de sözde Esed rejimini devirmeye çalışarak Suriye’de ve Irak’ta terör eylemleri gerçekleştirerek bu bölgelerde devlet yaratma çabası göstererek bir sürü Müslümanın başını keserek ismini Dünya’ya duyurdu.

ABD ve Rusya vatandaşları başta olmak üzere Almanya, İngiltere, İtalya, Fransa, İsrail, Ülkemizden ve İspanya gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra birçok Dünya ülkesi vatandaşları destek için IŞİD’E katılarak bu terör örgütünü destekliyorlar. Irak ve Suriye’de hâkimiyetini gittikçe artıran bu örgütü ABD’nin istihbarat teşkilatları kurduğu iddaa ediliyor. ABD, Irakta IŞİD terör örgütü ile kontrollü bir şekilde iç savaş organize ediyor öbür taraftan da Türkiye’yi batağa çekmeye çalışarak Müslüman kanına bulaştırmakta kararlı hissediyor.

ABD’nin ajanları IŞİD’in Suriye’den açtığı ateşle Astsubayımız Yalçın Nane’nin şehit olması üzerine Türkiye doğrudan Ağa Babamız olan kanlı filmi iyi yöneten ABD'den ülkemizi tehdit eden Kuzey Irak'taki PKK noktalarını ve Türkiye'nin burnunun dibindeki terör örgütü Suriye’yi ve Irak’ı işgal eden ve sınırlarımıza yığınak yapan İŞID yönelik operasyonlar yapacağız izni aldıktan sonra F-16'larımız Kuzey Irak'taki hem PKK Kampları olan Kandil, Metina, Zap, Basyan ve Avaşin kamplarını ve Suriye'deki İŞİD’e ait hedefleri havadan ve topçu atışıyla vurdu ve vurmaya devam ediyor. ABD ise olup bitenleri kaydederek Türkiye’nin gücünü test ediyor. Ak Parti yanlış yapıyor ABD’nin gazı ile birlikte müslüman ülkelere savaş açıyor. Bu operasyonda hiç kışlaya gitmeden askerlik görevini yerine getirmiş olan zengin çocukları bu operasyona gitmiyor bu operasyona giden tamamen garibanın fakir çocukları dualarımız onlarla bol bol dua edip destek olalım. Allah Askerlerimizi korusun. Yarın ABD aynısını bize yapacak diyecekler ki haksız yere bu topraklara saldırı yaptınız bir sürü masum insanı öldürdünüz diyecekler bize saldırı yapmak için türlü türlü oyunlar kuracaklar. Türk milletinin belkide bildiği en iyi şey, tek bir vücut olup dışarıya kükremektir.

Araplar özellikle İran adama demezler mi?

3 milyonluk İsrail uluslararası denizde 9 canınızı aldı Türkiye'nin sesi çıkmadı biz bu saldırıyı yapmadığımız halde ABD’nin terör örgütü bu saldırıyı yaptığı halde siz Müslümanları bombalıyorsunuz diye? Çok dikkatli olmamız lazım iş ciddi Müslüman savaşı çıkar ABD viskisini yudumlar bizler birbirimizi vururuz. Düşünsenize ABD 24 yıldan beri boş durmayarak sırasıyla Irak’ı, Bosna’yı, Kosova’yı, Afganistan’ı Pakistan'ı ve Lübnan’ı işgal etti. ABD şimdi kafayı İran’a taktı yani anlayacağınız ABD sınırlarımızı ve müslümanları karıştırmaya kan gölüne çevirmeye devam ediyor. ABD’nin sağ kolu İsrail ise Filistin’i İşgal etti. Müslüman komşu devletler ne edip ne yapıp bu ABD baskısından kurtulursak önümüzü görürüz yoksa düşman rahat durmayacak. Arkadaşlar çok yazacaklarım varda yaz yaz bitmez şimdilik bu kadar.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank